Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ez mit jelenthet a facebookon...

Ez mit jelenthet a facebookon ezt írta ki a számítógépem?

Figyelt kérdés
"Egy titkosított oldalra fog érni, amely nem titkosított elemeket is tartalmaz. Azokat az információkat, amiket mostantól lát vagy küld, könnyen olvashatja egy harmadik személy." A facebookon a fiókbeállításokra kattintottam és ezt dobta ki mi lehet?:((((((((((
2012. dec. 1. 15:23
 1/8 A kérdező kommentje:

Amikor pedig ki akarok lépni: Habár ez az oldal titkosított, az adatok egy titkosítatlan csatornán keresztül áramlanak, amelyet egy harmadik személy könnyen olvashat.

Biztos benne, hogy folytatni szeretné az információ küldését?

2012. dec. 1. 15:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Nincs HTTPS kapcsolat. Elszállt a titkosítás. Gondolom nincs portod nyitva neki. de lehet más baj is.

Esetleg tűzfal blokkolja.

De amúgy meg ez neked miért is baj?Szard le!

2012. dec. 1. 16:40
 3/8 A kérdező kommentje:

és ezt hogy lehet helyre hozni, hogy legyen?

Tegnap valaki bejelentkezett a facebookomra kiírta a fiókbeállításoknál + egy helyet:S jelszót változtattam egyből de ugyanúgy kiírta ezeket.

de nagyon köszi!

2012. dec. 1. 16:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A fiókbeállításoknál- biztonság, itt engedélyezd a HTTPS kapcsolatot, aztán majd meglátod lesz -e változás. A biztonságos böngészés menüpont alatt tudod beállítani.
2012. dec. 1. 18:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Ahogy utolsó is írta ezt állítsd be, akkor elvileg jónak kéne lennie.

Ha továbbra sem stimmel, akkor az bizony gond lehet még neked.

Vírus írtás nem ártana és érdemes (ha wifis routered van), ha ellenőriznéd/átállítanád a wifi jelszót.

2012. dec. 1. 18:42
 6/8 A kérdező kommentje:

de ez figyeltem és sehol nincsen http:// csak sima www.stb pl itt is, ezt hol lehet ha lehet beállítani?

Igen van routerünk de nem tudom hol lehet jelszót beállítani meg hogy egyáltalán ha kér valami kódot hogy az mi...:(

2012. dec. 1. 18:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a router lezárja a nem használt portokat, jelen esetben a https portot is.

Az meg a másik baj, hogy ezzel te nem tudsz mit cisnálni.

Hiába írom meg neked, hogy a router config lapján, amit a hálózati IPcím tartományból származtathatsz le be tudod állítani a virtuális szervert, meg a gépedhez tartozó port konfigurációs, ezzel annyit tudsz kezdeni pont, mintha egy nyákrajzot adtam volna studer mixer építéséhez. ..semmit.

2012. dec. 1. 19:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Fogadd el, nincs https-ed!
2012. dec. 1. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!