Vatera es a behajto ceg?
Figyelt kérdés
350 ft tartozasom volt elfelejtettem befizetni es ma jott 4000ft rol szolo tartozas ebbol 3700ft a behajtasi koltseg. Mit tegyek befizetni nem fogom semmiképp.Ha endezem vatera fele a dolgot es a behajto ceget leszarom akkor mi lesz?2009. aug. 18. 16:20
1/5 anonim válasza:
tárgyalás lesz,és 3650 a behajtái költés!
2/5 A kérdező kommentje:
Miféle tárgyalás? Mert ha most befizetem szepen a 350-ftot akkor csessze meg a behajto ceg. Részletesebben mit jelent ez vagy mi?
2009. aug. 18. 16:55
3/5 anonim válasza:
350 Ft-ot átadni behajtó cégnek. Annyira, de annyira nevetséges. Nekem 650 Ft-ról jött ilyen + 6000 Ft behajtási meg kezelési költségről és a telefonban kiröhögtem a behajtó céget, de ennek ellenére fizettem, ha már olyan idióták, hogy 650 Ft miatt képesek akár bíróságra menni. Én is teljesen elfeledkeztem róla. Töröltem is magamat vateráról mert ha nem használom ezek akkor is szívják a pénzem.
4/5 anonim válasza:
Azt hittem csak engem szívatnak. Nekem egy 900Ft-osból lett 13000Ft. pERSZE LŐSZÖR JÖtt ki 3500, ezt kellett párszor befizetni. Adminisztrációs költség stb.-ra hivatkozva lett ennyi!
Vatera egy nagy sz@r!
5/5 anonim válasza:
jajj de buta vagy! akkor szívják a pénzed ha töltesz fel árut! ha csak simán fennt vagy és vásárolsz, vagy nem csinálsz semmit, semmilyen költséged nincs! legalább ne hangoztasd milyen hülye vagy!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!