Az automatikus frissítés hogyan működik? Neki kell telepíteni a frissítéseket vagy nekem kell az oldalra fel menni?
Figyelt kérdés
Az automatikus frissítés nem csinált semmit csak jelezte lent a pajzs felkiáltó jeles volt. Felmentem az oldalra és ott telepítettem. ( igaz ez előtt amikor kikapcsoltam végzett frissítéseket de azt a 20-at nekem kellett telepíteni) Ez így jól van?2009. aug. 18. 10:21
1/9 anonim válasza:
Ha automatikusra van beállítva akkor magától letölti és telepíti.D A Start>Minden programban a Windows Update-ről is telepíthetsz kézileg
2/9 anonim válasza:
Igen,az automatikus jelző itt arra utal,hogy automatikus. :)
3/9 A kérdező kommentje:
Igen,de nekem nem csinálja meg:S
2009. aug. 18. 12:51
4/9 anonim válasza:
A Vezérlőpultban található az Automatikus Frissítés ikonja, ahol beállíthatod az általad legjobbnak ítélt módszert. Itt 4 dolgot tudsz választani: Ki tudod kapcsolni; be tudod állítani, hogy értesítsen ha megjelenik frissítés, de ne csináljon semmit; beállíthatod, hogy töltse le az újdonságokat, de ne telepítse; vagy teljesen automatikusan töltse le és telepítse azokat. Neked a letöltés és telepítés oldja meg a problémádat. A kikapcsolást multik használják, akik nem a Microsoft ütemében frissítenek, hanem erre külön (System Management Server) szerverük van, és csak a tesztelt dolgokat telepíttetik a felhasználókkal. Az értesítés lassú analóg modemes kapcsolatnál jó, mert ezt a letöltés teljesen megbénítaná annak sebessége miatt, az értesítés és letöltés pedig szervereknél ajánlott, mert néhány frissítés újraindítást kér telepítés után, ez pedig nem mindegy mikor történik egy kiszolgálónál.
5/9 anonim válasza:
Rendszergazdai oldal, Vezérlőpult, Automatikus frissitések. Itt kell beállítani, hogyan akarod. A legjobb, ha mindent rábízol. Ne kísérletezz a Microsoft letöltőközponttal ha csak találgatod, mi kellene.
6/9 anonim válasza:
Ha megjelent a kis sárga pajzs a Tálcán, akkor kattints rá, megnyilik egy Ablak, ott láthatod, ahogy letölti, inicializálja és telepiti. Esetleg újrainditást kér.
7/9 anonim válasza:
A Windows Update-t akkor néztem meg, amikor nem jött Automatikus frissités. Megpróbáltam kézzel, de kiírt egy hibakódot. Ennek érdemes utánanézni, mit jelent, nekem tűzfalat jelölt akadályként. Később kiderült, hogy boot vírus lapult a gépen.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! nekem engedte kézzel és meg is csináltam mindet. Nem tudom miért nem csinálja saját maga:( Egyenlőre minden frissítés kész.
2009. aug. 18. 15:31
9/9 anonim válasza:
Nézd meg az IE-vel (7, 8 is jó), nyisd meg a Windows Update-t és kattints rá a Frissitésre. Ha pirossal jelez, akkor valami olyan fertőzés van a gépeden, ami megakadályozza az Automatikus frissitést. Én is jártam már így. Ha eredeti a Windows, az az oka. Hibaszámra keress rá. 08000987eft (valami iylesmi volt nálam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!