Beállítottam az automatikus frissítéseket. A Nod 32-m pedig azt írja ki hogy állítsam be. Miért van ez?
Be van állítva az automatikus frissítés. Nem régen nekem kellett telepíteni pl. az Internet Explorer-t mert azt kérte. Pedig biztosan azt állítottam be hogy automatikusan frissítsen ne csak szóljon. Most a Nod narancssárga és ezt írja ki: A számítógépen nincs telepítve az összes elérhető operációs rendszer frissítés.Telepítse a frissítéseket a Windows update segítségével. Kattintson ide: [link]
És itt azt kéri legyen automatikus frissítés a gépen.
Ezt nem értem. Miért van ez? Az előbb pedig azt írta ki hogy nem naprakész a gépem:( Miért van ez?
"A kérdező kommentje:
A Nod 32-m októberig érvényes. Biztosan nem ez az oka."
Az lehet, de hogy a licenced nem eredeti az 100% , és ezt "észre" is vették.
Azt hiszem,tudom miért.Nekem nod32 próbaverziónál
minden alkalommal volt narancssárga jelzés,és egy
felirat:,,Lehetséges,hogy számítógép veszélynek van
kitéve."Ilyenkor megnyitottam a panelt,majd a ,,védelem
állapota" fülre,itt egy linkre,ami asszem update.microsoft.com-ra vitt,de látszólag nem csinált vele
semmit.Ekkor zöldre váltott az ikon.Azaz elvégezte a nod-on keresztül a frissítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!