Próbáltad már ezt a "jelszó megfejtést "?
11 éves húgom mutatta meg, és háromból két gépem működik :O
Szóval pl gmail-re be akarok lépni, beírom a felhasználó nevet a jelszót nem, a jelszó helyére jobb klikk -> elem megtekintése, aztán kijön sok sok minden, de a lényeg, hogy a "kék sávba" van egy olyan, hogy 'input type "password", a password-re dupla klikk és beírni helyette anithing majd enter.
Aztán bezárod az sok morze jelet :D és dupla klikk a jelszó helyén és beírja a jelszavat !:O
Másnál is működik ???
Ha máshol , más gépen lépek be saját email, fészbukomra, akkor ha ezt valaki ismeri és működik a gépén, akkor ellopja a jelszavamat ???
Egyébként nekem úgy működött , hogy előbb megcsináltam az anithing-es hadműveletet, aztán beléptem rendesen a jelszavammal, és utána már elég csak dupla klikk a jelszó mezőn és kiírja a jelszót :O
de próbáltad most ? mert akkor nekem két gépen is miért működik ???
először beírom az antihinget, aztán enter
majd belépek rendesen
utána pedig vagy elég a jelszó helyén dupla klikk, vagy az egyik gépen ott megint be kellett írni az anithinget és kiadja :O
direkt azért vagyok több emberre kíváncsi, hogy ez egyes gépeken működik csak, vagy ez hogy van ???
Nem tudom bárkiét megszerezni, csak aki ezen a gépen belép !
már azóta működik a harmadik gépen is , és még kettőn kipróbáltam !( Win 7 és XP is van közte ). Letöröltem a Crome-ot és a Mozillát is és újra telepítettem, próbáld ki így .
Ha letöltöd újra
1. írd be a felhasználó neved
2. jobb klikk a jelszó helyén és elem kivizsgálása
a kék sávban ami megjelenik lesz egy password szó, azon dupla klikk és írd be anithing , enter.
3. írd be a jelszavad lépj be
4. lépj ki
5. írd be a felhasználó neved
6. jobb klikk elem kivizsgálása
7. password helyére írd be anithing enter
8. dupla klikk a jelszó helyén, nekem kiadja a jelszavam és innentől kezdve másét is ....
A böngészőben így csak a weboldal html kódjába turkálsz kicsit bele, ráadásul hibásra írod.
Így nem fogsz tudni jelszót törni, hidd el.
nem törtem senki kódját, és pont ez az , hogy ráébresztettek, hogy más gépén ne lépjek be soha sehova !
Egyébként működik már másnak is, szóval nem kamu !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!