SÜRGŐS! Virust kaptam, irtható, vagy keresztet vethetek a gépre?
Figyelt kérdés
Az inditópultba került egy windowss.exe file (2 S-sel) és folyamatosan fut, ha leállitom, kékhalál. a System32 mappában is benn van, onnan ki tudtam törölni, viszont az %appdata%-ból nem tudom! Mit tegyek? Ha simán kikapcsolom a gépet, akkor is kékhalál. Virusirtó se szurta ki.2012. nov. 22. 22:00
1/10 anonim válasza:
Fontos adatokat lement, géphez értő ismerős áthív, windows teljesen legyalul, majd újrarak.
Ez a legbiztosabb :)
2/10 A kérdező kommentje:
Ez evidens, de ugy kéne, h ne keljen megint letölteni/felrakni 300 GB cuccot...
2012. nov. 22. 22:09
3/10 anonim válasza:
Sajnos, ha a géped kékhalállal áll le, akkor a vírus már túl mélyen van. Mentsd, ami még menthető, és kérlek, ne felejts el seedelni!
4/10 anonim válasza:
Szerintem erről a HDD-ről más úton kellene adatott menteni.
Egy másik gépen, amin lehetőleg nem Microsoft oprendszer van, hanem pl linux.
Aztán teljesen nullára leformázni az egészet és mehet rá vissza a win7.
5/10 anonim válasza:
Vinyót ki, adatkábellel átmenteni egy Linuxos gépre mindent. Onnan vissza lehet tenni.
6/10 anonim válasza:
kasperskyvel nézted már vagy mivel nézted eddig?
7/10 A kérdező kommentje:
Eset smart security 5-el néztem, de tényleg menthetetlen? :( És ha nincs linuxos gépem? :(
2012. nov. 23. 07:07
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi, megoldottam, norton még boot előtt kiírtotta a vírust :)
2012. nov. 24. 09:54
10/10 anonim válasza:
amúgy ha ilyen van másik Windowsos gép előkap majd ez letölt [link] és után valmilyen linux és utána pendrive elő és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!