Hogyan tudnék mégis belépni?
Figyelt kérdés
Avast virusírtót használok, viszont mivel többen is használjuk a gépet jelszóval levédetem. A gond az, hogy a jelszót pedig (én marha) elfelejtettem! Ha rendszergazdaként használom a gépet lehet valahogy törűlni (avastot) vagy valamit tenni, hogy beléphesek a vírusirtómba? Esetleg csak az ujratelepítés segíthet?2012. nov. 19. 20:57
1/6 anonim válasza:
a beállítások ellen van jsz.val védve. sztem eltávolítod és újra telepíted
3/6 A kérdező kommentje:
Teljesen levédetem. Be sem tudok lépni.Irjátok már meg nekem, legyetek szivesek hogyan tudnám esetleg eltávolítani (vagy belépni) hogy utána ujratelepithesem.
Nem vagyok valami nagy számítógép zseni, kérlem aki tudja hogyan kell a eltávolítani a programot irja le nekem részletesen. A gépemen windovs7 van, nemtudom ez mennyire segít.Nagyon szépen köszönöm.
2012. nov. 19. 22:35
4/6 A kérdező kommentje:
Mivel az öcsém és néha a haverjai is használják a gépet az avastot jelszóval levédetem mert nemrég valaki (természetesen nem lett meg a "bünös) kikapcsolta a web-védelmet. Éjszakás műszak után fáradt voltam, másnapra el is felejtettem a jelszót csak halványan dereng valami. Már egy órája ezzel próbálkozom de egyik jelszó variációt sem fogedja el!
2012. nov. 19. 22:43
5/6 anonim válasza:
Indítsd el csökkentett módban a windowst és úgy uninstalláld az avastot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!