Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mennyire megbízható szerintete...

Mennyire megbízható szerintetek a Comodo Internet Security free?

Figyelt kérdés

Tűzfala tudom jó,legalábbis tesztek,híresztelések alapján.De a vírusirtó része? Tapasztalatokat várnék :)

Köszi

2012. nov. 10. 23:08
 1/8 anonim ***** válasza:

elég erős,és majd ha kijön a 6os verzió az lesz az igazi. Jól védte a rendszeremet,mindig leszoktam futtatni a malware bitest,és nem szokot semmit se találni 5 hónapon át teljes elelnörzés nem szúrt ki semmilyen vírust.

a mostani verzió: http://www.youtube.com/watch?v=3utbaqqviuQ http://www.youtube.com/watch?v=n8DgR8XxyLs

ilyen lesz a béta alap beállitásokkal

ahogy látod jól szerepelt,a sanboxa kitünő

teszteli: http://www.youtube.com/watch?v=xUsClyX9-3o&feature=g-all-u de ne tegyed még fel pár funckó nem működik annálpl a virtual kiosk,majd ha kijön a végleges verzió a 6os akkor rögtön felteszem.

2012. nov. 11. 09:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2012. nov. 11. 11:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Több mint 3 éve használom 3 gépen, de ezek mellett még legalább 6-7 gépre szintén felraktam és még sosem volt vele gond.

Szóval ezek alapján én elég megbízhatónak mondanám. :)

2012. nov. 12. 21:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos ha fent van ez a CIS,skype telepítés végén hibával mindig leáll.Ez miatt nem jött be...
2012. nov. 18. 10:13
 5/8 anonim ***** válasza:
"Sajnos ha fent van ez a CIS,skype telepítés végén hibával mindig leáll.Ez miatt nem jött be..." szerintem nem a kis hibás,valami más oka lehet,mert láttam olyan gépeket ahol fent votl a kis és skypse,de te tudod....
2012. nov. 18. 11:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek, nekem is fent van a Skype (nem is egy gépen) a Comodo mellett és vígan működik!
2012. nov. 18. 11:51
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem kezdő vagyok,szóval az biztos,hogy nem tévedés.Külföldi fórumán nézelődtem egyéb hibákat is írtak már skype és comodoval kapcsolatban.

Lényeg ha fent van a CIS,akkor mindig skype telepítés végén hibával leáll és bezárul! És csak is akkor,máskor nem,egy védelmi progival sincs ilyen probléma.

Megoldás nincs rá így használni nem valami remek. Igaz utána elindul a skype,de nekem nem tetszik,hogy nem tud rendesen mégse befejeződni az a nyamvadt telepítés.Ez után nem tudhatom mibe fog még bele szólni...

2012. nov. 18. 13:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem,ahányszor nézve lett mindig friss rendszeren,2 gépen is és más a cis-en kívül nem volt még felrakva!
2012. nov. 18. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!