Ingamer13 kérdése:
Ha adatlopó oldalaknak véletlenül megadjuk a bankkártyánk számát, a CVC kódot, a lejárati dátumot, e-mail címet, lakhelyet, akkor lehetséges a visszaélés? Tehát fel tudják törni?
Figyelt kérdés
Ha ésszerűen gondolkodunk akkor a válasz nem , mivel azért találták véleményem szerint ki a PIN kódot (Mastercard , nekem is ez van) hogy ne tudják feltörni. Tehát ha az utcán ellopja valaki tőlem a kártyát , ugyan 1-2 adat hozzákerül de azt nem tudja felhasználni, mert a Netbanking-hoz egy jelszó kell. (PIN kódot és online jelszót nem adtam meg soha sehol)2012. nov. 2. 22:42
1/3 tamasoft válasza:
Még fel sem kell törni. Ha online vásárol, példaként rendel 2000 db pizzát, ahhoz nem kell pin kód, de jelszó sem. Egy sima banki felületen tud fizetni.
2/3 A kérdező kommentje:
értem, és gondolom ez nagy valószínűséggel előbb utóbb meg is fog történni ha nem tiltatom a számlám azonnal
2012. nov. 2. 22:49
3/3 anonim válasza:
Úgy érted a kártyát tiltatod le. A számlát magát nem igazán lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!