Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A böngészőm nem reagál semmire...

A böngészőm nem reagál semmire. Vírust kaptam?

Figyelt kérdés

Kb 3-4 napja megy ez. Először ott kezdődött, hogy amikor a googlen akarok keresni valamit és beírok 5nél több betűt a keresőbe refreshel egyet és kezdhetem előröl az írást. Ez mg nem idegesítő annyira. Most azonban ha egy levelet szeretnék írni a gmail.hun meg tudom adni a címzettet és a tárgyat. Üzenetet viszont nem tudok írni, mert ha rákattintok a szövegdobozra, hogy írhassak nem reagál semmire és nem rakja be az egeret. Ma kezdett el ez a box.com-nál (internetes tárhelyszolgáltató) is megjelenni, amikor is ha rákattintok egy menüre pl share vagy new folder (e külömben minden opciónál ezt csinálja) semmire nem reagál. Max ha refreshelek egyet és van kb 2 másodpercem amíg még írhatok 1 betűt, de utána visszadob mindent úgy ahogy volt, amikor beléptem egy oldalra. Vírust kaphattam? F-secure az antivírusom, nincs semmi letiltás csak játékoknál... Win 7em van 64 bit. Ha víruskeresést indítok nem talál semmit... Ha mondjuk új fajta vírussal állo kszemben ami csak nálam van még jelen mit tegyek? Valami tanács?

Ui: Google Chromet használok.

2012. okt. 28. 18:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Erről az about:blank trójairól sokan írtak a napokban.

Ha nincs ESET-NOD a gépeden, ezt futtasd le:

[link]

2012. okt. 28. 19:21
 2/6 anonim ***** válasza:

"Ezüstérmes lett a HTML/ScrInject trójai, ami a telepítése során egy üres (c:\windows\blank.html) állományt jelenít meg a fertőzött gép böngészőjében, majd hátsó ajtót nyit a megtámadott rendszeren, és ezen keresztül a háttérben további kártékony JavaScript állományokat kísérel meg letölteni".

[link]

2012. okt. 28. 19:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, második kommentelő, azt hiszem neked igazad lehet, mivel van egy program a gépemen, amit a fene se tudja hogy mire való és honnét szedtem össze. Update checker néven, de nem ismeri fel a win7em ezért még törölni sem tudom a vezérlőpultból, emellett minden számítógép induláskor be van kapcsolva és csak a RAMot foglalja, de haszna nincs. Ezt hogyan tudnám eltávolítani?
2012. okt. 28. 19:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha fertőzött, az ESET Online Scannere megtisztitja, de törölni csak Csökkentett módban lehet. Újrainditás, amíg fekete a monitor, F8 (vagy F12), aztán válaszd a Csökkentett módot. Ha így se megy, akkor kapcsold ki a Rendszer-visszaállítást, újrainditás, Csökkentett mód, töröld a Program Files-ból.
2012. okt. 28. 19:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez egy úgynevezett "rendszer-optimalizáló", ezek veszélyesek lehetnek. [link]
2012. okt. 28. 19:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Előző köszönöm szépen, csökkentett módban megtaláltam is kitöröltem! Köszi még1x!
2012. okt. 28. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!