Melyik a legmegbízhatóbb vírusírtó XP-re?
Ugyanis letöltöttem a Daemon tools programot és vírusos volt. (Mint általában mindegyik Daemon tools, amiket letöltök.)
Az Avast 4.8 (nem demo) a daemon tools telepítésénél nem jelzett vírust, pedig amikor letöltöttem a DTools-t, akkor is átvizsgáltam, és nem talált a vírusírtó semmit.
Most 2 hét után egyszercsak játszottam egy játékkal, kiléptem, és az asztalon a mappák helyett fehér négyzetek voltak. Később meg eltüntek a mappák és csak a mappa írásai voltak az asztalon. (Tehát semmi mappa).
És nem tudom, hogy akármikor feltelepítem az Avast 4.8-at, a karantén mappájában (virus chest) a rendszer fájlokban mindig van 3 db 1995-ös dátumú kernel vírus. Miért? Nem frissítem mindennap az avast-ot, de akkor is fel kellett volna ismernie a daemon tools vírust.
Megbízható: ESET Smart Securuty!
Nagyon jó, én évek óta azt használom, XP-n, nem lassítja
a Microsoft vírusírtója kaki.
olvastam egy tesztet és amennyire emlékszem értékelés szerint az Avast volt a legjobbbak között a NOD 32 vel szintén.
Én a NOD 32 használom minden vírust észrevesz mondjuk egyet utólag miután felement a vírus a gépre akkor vetteészre de azt még énis láttam hogy vírus de a Chrome hibájából futtatva lett.
Amúgy a legfrissebb és legerősebb vírusokat lehet nem veszi egyből észre erre valók a frissítések.
Amúgy a tesztben amit olvastam néhány vírust egyik írtó sem vett észre (persze a legerősebbeket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!