Hogyan törölhetném ezt a bizonyos rendőrség által küldött figyelmeztető vírust, ami a hírekben is benne van?
2012. okt. 20. 14:20
1/13 anonim válasza:
2/13 anonim válasza:
A vírusról
csókkéntettmódba el indítod a gépet
crl alt del
Folyamatok nál leállítod a viru futását
Majd megkeresed a célfájlt és törlöd
3/13 anonim válasza:
"A vírus egyébként csak aktív kapcsolat esetén indul el, ilyenkor bontani kell azt, a modemet célszerű kikapcsolni, vagy kihúzni az internet kábelt. Ezután a gép újraindítható, de szükséges elvégezni egy vírusírtást, vagy egyszerűen újratelepíteni a számítógépet."
4/13 anonim válasza:
Román és szerb változata is van.
5/13 A kérdező kommentje:
az alábbi videó segítségével sikerült megoldanom a problémát:
2012. okt. 21. 13:13
6/13 Littleapple válasza:
Sziasztok!
Akkor mi a teendő, ha csak az a felhívás jelenik meg, akármit csinálok is?? Kihúztam a net kábelt, csökkentett módban is...
Hogy tudom valahogy kiírtani ez a szemetet???
köszi
7/13 anonim válasza:
Mentsd le a gépedet és telepítsd újra a Windows-t. Aztán keress a neten akár ingyenes vírusirtót és NEM Windows tűzfalat.
Innen letölthesz: [link]
8/13 anonim válasza:
13 országban zsarol ez a trójai évek óra, most már magyarul is hazudik, semmi köze a rendőrséghez.
9/13 Littleapple válasza:
Oké, köszi.Úgy néz ki, engedi az újratelepítést, mert eddig még azt sem tette.
10/13 anonim válasza:
Az biztos, hogy folyamatosan támad, nekem újságkódos ESET Smart Security van a gépemen, a tűzfal kb. egy hete folyamatosan hadakozik ezek ellen (időnként megszakad a kapcsolat, mobilnetem van). Hogy az összes trójai gyártója fordulna fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!