Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan kapcsoljam ki a jelszót...

Péter00 kérdése:

Hogyan kapcsoljam ki a jelszót? (Win7)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a problémám hogy anyukámék állandóan jelszót tesznek a számítógépre amelyen win7 op rendszer van . hogyan tudnám ezt kikapcsolni anélkül hogy tudnám a jelszót az lenne a legjob ha már ot ki tudnám valamilyen billentyű parancsal kapcsolni amikor bejön a windovs már hallottam arról hogy : Futtatás----->Cmd----->Net user------> ét ott nyomok 2 entert de nem biztos hogy kikapcsol hanem csak megváltozik és akkor meg baj van mert senki nem tudja bekapcsolni SEGÍTSETEK LÉGYSZÍÍ!!

2012. okt. 16. 15:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, egy felhasználó (rendszergazdai) fiók van,és beírják a jelszót amikor te gépezel?
2012. okt. 16. 15:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem joggal tesznek rá jelszót és nem hülyeségből. Tudom, hogy nem ezt a választ vártad, de csak a szüleidnek van igazuk.
2012. okt. 16. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!