Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Egy ténylegesen jó vírusirtó?

Egy ténylegesen jó vírusirtó?

Figyelt kérdés

Kérlek segítsetek nekem.

Az a gondom van hogy jelenlegi vírusirtóm megtalálja a gépen a vírusokat ( trójai, meg egyéb dolgok a cookiekban) de ezeket sehogy sem tudja eltávolítani mert a következő keresésnél ugyanúgy mutatja, hogy ott a vírus!

Valaki nem tud nekem ajánlani egy olyan vírusirtót ami ingyenes és tényleg kiírtja a trójait és az egyéb kártevőket? (linket is szívesen elfogadok :) )

Előre is köszönöm!

2009. aug. 5. 15:58
 1/9 anonim ***** válasza:

Milyen van most?

Esetleg AVG-t próbáltad?

Vagy Eset smart security.

2009. aug. 5. 16:24
 2/9 anonim válasza:
Próbáld meg a NOD32-t,nekem is az van.De ha sehogy nem sikerül,telepítsd újra az op.rendszert.Én is azt szoktam,ha már végleg tele a gép...
2009. aug. 5. 16:26
 3/9 A kérdező kommentje:
a-squared-et ajánlották így hát most azt próbáltam ki. Állítólag ez a legjobb de a cookiekkal ez sem tud semmit kezdeni! Amúgy eddig AVG-t használtam... az meg sem találta a trójait...nemhogy még kiirtsa :S
2009. aug. 5. 16:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a VIPRE nevű vírusírtót.Szerintem nagyon jó ez a progi, amit talál vírus azt rögtön megtisztítja vagy kitörli(attól függően, hogy kell-e a rendszerbe az a fájl)
2009. aug. 5. 16:59
 5/9 anonim ***** válasza:

NOD-tól vírusos lettem annyira jó :S Annak csak a hírneve nagy.. Stb..

Avast-ot visszaraktam és leírtottam a vírusokat.Azt használom 2 éve soha nem volt vírusom! Mellé Spybot! :)

2009. aug. 5. 18:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Először is az a-squared az kémprogram írtó. Ez mellé feltehetnél valami mást is pl. nod32 vagy avast. Vagy a másik verzió ha eset smart security-t vagy kaspersky internet security-t letöltöd és az kompletten tartalmaz mindent és tűzfal is van benne! Nekem avast van a gépemen nekem ez vált be. Hogy ha olyan kedvem van felrakom a counterspy-t vagy az a-squared-et, és azokat lefuttatom =)
2009. aug. 5. 20:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Kaspersky a csúcs. 30 napos próbaverzió, kulcsot is adnak. [link] Van olyan is, hogy tűzfal, virus és kémprogi irtó egyben. Kaspersky Internet Security 2009. Ez is 30 napos próbaverzió, egyébként egyik se ingyenes. De jók. (Ha letöltötted, minden más viruskergetőt törölj, csak ez maradjon).
2009. aug. 5. 21:01
 8/9 anonim válasza:
Szerintem is a Kaspersky IS a legjobb! Többet is kipróbáltam már, és a bankom sem hiszem, hogy véletlen adja a licencét a netbankjához!
2010. febr. 7. 14:38
 9/9 anonim ***** válasza:
És mi a helyzet azoknál,akiknek kevés ramjuk van a gépükbe? A kaspersky IS sokat eszik. :P
2010. febr. 8. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!