Ma tettem fel az Eset Smart Security 5-t a gépemre és pár perce felugrálnak olyanok, hogy Portszkennelés Távoli IP cím: stb. Visszakerestem és Jordánia, Németo. Meg ilyenek jöttek ki Kell emiatt aggódnom? És hogyan tudom ezt megakadályozni?
eset honlapjáról töltöttem le...
és például melyik a legjobb vírusírtó szerintetek?
"és például melyik a legjobb vírusírtó szerintetek?"
Ezt kár volt megkérdezni, mindenki mást fog mondani. Nekem is eset van, folyamatosan frissíti magát, semmi gond nincs vele.
Sztem nem kell parázni, mert folyamatosan vannak ilyenek, én ezért le is kapcsoltam az üzeneteket, mert fölöslegesen ne zargasson (további beállítások - felhasználói felület - riasztások és értesítések).
Persze-persze, a legbiztonságosabb meg az, ha kihúzod a zinternetet, meg nem raksz bele se lemezt, se pendrive-ot, és akkor nem érhet baj. A kaspersky meg a legklasszabb, mert a víruskeresők közt csak egyes egyedül ő talál vírust, mert annyira jó! :-)
"csak egyes egyedül ő talál vírust"
na azér áljon meg a menet akkor szerinted a többi csak disz nem!!! azok is találnak vírusokat
én comodot ajánlom sok vírust ismer, erős defense,rendelkezik sandboxxal,a tűzfala az egyik legjobb tűzfal teszteke mindig az élen jár
"A kaspersky meg a legklasszabb, mert a víruskeresők közt csak egyes egyedül ő talál vírust, mert annyira jó! "
Rég nevettem ilyen jót, köszi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!