Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Skype programot procesz...

Skype programot procesz szinten meg lehet fertozni?

Figyelt kérdés
Ertem ez alatt hogy Hekker Henri eszreveszi valahogy a neten hogy en a sajat gepemen Skype-on epp telefonalok vagy csak simman billentyuzok.Nosza gondolja tamadjuk be magat az alkalmazast es ha beferkoztunk a futo folyamatban mar a megbizhatonak tartott Skype folyamatban kifejtunk egy "aldasos" tevekenyseget.

2012. okt. 5. 23:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A Skype peer-to-peer kommunikációt használ, azaz azzal vagy kapcsolatban, akivel éppen beszélsz, nem szerveren keresztül megy a dolog, mint pl. az MSN esetén. Ha ez nem a hekker, akivel beszélsz éppen, akkor nem fér hozzád még akkor se, ha amúgy meglenne hozzá a tudása. Persze más módon kicsinálhat, csak nem úgy, ahogy te leírod.
2012. okt. 6. 00:00
 2/14 A kérdező kommentje:

Hmm erdekes.Akkor szerinteds az allabi cikk hamisat allit?

[link]

".....A felhasználók adatait, szöveges üzeneteit, beszélgetéseit a Skype szerverein tárolják.....hozzájuthatnak az adott felhasználó adataihoz, üzeneteihez, beszélgetéseihez, amelyeket a Skype szerverein tárolnak."

2012. okt. 6. 00:12
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Hát az első válaszoló jó nagy hülyeséget írt :D Jól beégett :D
2012. okt. 6. 00:46
 4/14 anonim ***** válasza:
Az első válaszolónak igaza van, a cikk írójának meg annyi köze van ezekhez mint a nagyanyámnak.
2012. okt. 6. 00:54
 5/14 anonim ***** válasza:
Ez hivatalos adat,nem a cikk írója találta ki,ne nyald az elsőnek a seggét
2012. okt. 6. 01:21
 6/14 anonim ***** válasza:

Akkor kedves válaszoló nézz utána jobban a skype működésének és szerezz kis tárgyi tudást mielőtt elkezdesz baromságokat írni mint a te hivatalos íród.

A skype szerver csak addig szerepel amíg szöveges üzenetváltás van, bármilyen más adatátvitelnél (hang, videó, fájl) már közvetlen csatlakozás van a felhasználók között. Továbbá a szerver nem naplózza az üzenetváltást sem, mivel azt is a helyi gépeken tárolja.

(Ha nem tetszik amit mondok mert tudatlan vagy, akkor olvasd el a Skype adatvédelemről szóló cikkét [ [link] ], ha lenne nem feltüntetett adat amit naplóz, azzal rengeteg ügyfelet vesztene, bírságot, ítéletet nyerne.)

2012. okt. 6. 02:10
 7/14 anonim ***** válasza:

És te el is hiszed az adatvédelemről szóló cikkét?Akkor ez azt bizonyítja hogy te vagy a tudatlan agymosott birka itt

Nem adjuk ki az adatokat harmadik félnek bla bla bla persze szép duma

2012. okt. 6. 02:14
 8/14 anonim ***** válasza:

Ezeket nem 10 éves gyerekek készítik, és nem sokra mennének ha titokban gyűjtögetnék a te camsex videóidat.

Próbáld más szemszögből nézni ha képes erre az agyad.

2012. okt. 6. 12:20
 9/14 anonim ***** válasza:

Látom nagyon komoly és intelligens vagy, én viszont 7. éve vagyok a szakmában szóval légyszíves hagy tudjam már eldönteni, hogy valami hogyan működik.

Ha ennyire képben vagy a témában akkor nézd meg kodekjét, címenkénti adatforgalmát és úgy még a vak is látná ha a szervernek is küldene adatot.

2012. okt. 6. 18:50
 10/14 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogy leállt itt velem kötekedni az emberke, én viszont próbáltam szabályosan eljárni, és nem vettem fel a kesztyűt, hanem jelentettem, akkor A MODERÁTOR MIÉRT ENGEDI TOVÁBBMENNI? Egyértelműen látta a dolgot, hiszen jelentve lett, illetve az oldal is kiírja, hogy látta. Most akkor álljunk neki veszekedni, vagy mi legyen? Akkor bezzeg jönnek a fenyegető piros üzenetek.
2012. okt. 6. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!