Segítség, véletlenül rákattintottam egy linkre amiről utólag tudtam meg hogy vírus ez baj?
A letöltő linkként volt a levélbe, rányomtam és máris letöltötte a gépre, láttam hogy képernyőkímélő felraktam kíváncsiságból(egy csaj volt rajta) és egyszer csak eltűnt a fájl amit letöltött
A kérdésem az hogy, okozhat olyan kárt mint pl jelszavaim, accountjaim kikerülnek máshoz?
Tudni illik mindig beírom a jelszót felhaszn. nevet oda ahova éppen belépni kívánok, ráb*szhatok így? Esetleg ártalmatlan levélszemét?
Köszi
Ebben mi a kamu, amikor kapok egy linket egy ismerőstől, és véletlenül rákattintottam
Utána amikor már szívtam a fogam, persze megnéztem az adatlapját és kiírta hogy ne kattintsunk a linkre
hogy lehet véletlenül rákattintani valamire ?
zsíros a teflon egérpad vagy mi azt csúszik :)
Ha nem kamu akkor nem bántásból de nincs jobb szó elég balf**sz vagy kisbarátom.
Keress valami online virusirtot mihamarább ha eddig nem volt a gépeden normális legalább azt futtasd le mielőtt restartolsz és elkezd dolgozni a ajándékcsomagod.
elég ügyi vagy-.- De mindegy töltsd le ezt [link]
de az ingyenest töltsd le nehogy megint "férre kattints"
szoktam nézni videokat,ahol tesztelik a vírusotokat,és pont amit leírtál,olyan vírus volt azt hiszem ez megtalálja de nem biztos töltsd le és majd megtudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!