Ha letöltök egy vírusírtót és futtatom a gépen, rögtön "letiltja" a netet, másképpen: nem jön be az internetkapcsolat?
3 böngészőm is van, egyiken se jön be, szóval nem a böngészővel van a baj.
Tehát letöltöttem, ahogy elkezdett futni, a netet kinyomta, ezért kitöröltem, újraindítottam a gépet és a net egyből visszajött
hmm.. ez érdekes:illyennel még nem találkoztam,biztos,hogy nincs vírus a gépen 2 ötletem van tegyél fel egy másik böngészöt egy ujjat hátha azzal próbáld ezzel: [link]
de szerintem egy vírus lehet a hibás:és az leblokol valamit,az ötletem: [link] tölsd le a comodo internet securityt:gondolom ha nincs neted nem tudják frisiteni az adatbázisukat a vírusirtók az se baj,az hogy a comodo nem tudja frisiteni a vírusirtó résézt,mert rendelkezik defensével azt nem kell frisiteni az lehet felismerné,úgy csináld,hogy a vírusirtó része elkapja akkor nincs gond,a tűzfala kérdezni fog nyomj mindenre mehet amibe megbizol,és ha a defense is kérdezni akkor és ha van egy olyan lelehtöség,hogy sanboxba akkor tegyed,ha riaszt a szándbox karanténba teszi,és onna töröld a vírust,és még valami ha kérdezi,hogy segitseg a geegbady utasidsad el.hátha beválik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!