Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ha letöltök egy vírusírtót és...

Ha letöltök egy vírusírtót és futtatom a gépen, rögtön "letiltja" a netet, másképpen: nem jön be az internetkapcsolat?

Figyelt kérdés

3 böngészőm is van, egyiken se jön be, szóval nem a böngészővel van a baj.

Tehát letöltöttem, ahogy elkezdett futni, a netet kinyomta, ezért kitöröltem, újraindítottam a gépet és a net egyből visszajött

2012. szept. 22. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
na a vírusok több mindet tudnak és több fajta is van belöle az egyik belasitja a gépet a másik másolja magát és elfoglalaja a gép memoriáját, a másik meg szétvágja a netet mindegyik más...
2012. szept. 22. 21:03
 2/5 anonim ***** válasza:
bocsi késön irtam nem olvasta el rendesenXD bocs gondolom te olyant töltötél le aminek van tűzfala ha ott letitotál valamit amit nem kellet volna az leblokolja próbáljad vissza állitani,hogy engedélyeze,de milyen vírusirtót töltötél le?
2012. szept. 23. 09:35
 3/5 A kérdező kommentje:
nod32, avast, kaspersky antivirus, AVG..mindegyiknél letiltja a netet, de eddig ezt régebben sosem csinálta, csak most kezdte el
2012. szept. 23. 10:30
 4/5 A kérdező kommentje:
tehát az AVG volt rajta, irtó lassú volt a gép, ezért kitöröltem az AVG-t és letöltöttem a nod32-t és a net elment, ezért ezt is letöröltem így volt net(nincs rajta vírusirtó), de ahogy letöltöttem egy újat megint elment a net, aztán megint próbálkoztam mással, akkor is elment...
2012. szept. 23. 10:35
 5/5 anonim ***** válasza:

hmm.. ez érdekes:illyennel még nem találkoztam,biztos,hogy nincs vírus a gépen 2 ötletem van tegyél fel egy másik böngészöt egy ujjat hátha azzal próbáld ezzel: [link]

de szerintem egy vírus lehet a hibás:és az leblokol valamit,az ötletem: [link] tölsd le a comodo internet securityt:gondolom ha nincs neted nem tudják frisiteni az adatbázisukat a vírusirtók az se baj,az hogy a comodo nem tudja frisiteni a vírusirtó résézt,mert rendelkezik defensével azt nem kell frisiteni az lehet felismerné,úgy csináld,hogy a vírusirtó része elkapja akkor nincs gond,a tűzfala kérdezni fog nyomj mindenre mehet amibe megbizol,és ha a defense is kérdezni akkor és ha van egy olyan lelehtöség,hogy sanboxba akkor tegyed,ha riaszt a szándbox karanténba teszi,és onna töröld a vírust,és még valami ha kérdezi,hogy segitseg a geegbady utasidsad el.hátha beválik

2012. szept. 23. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!