Hogy lehet a System Securityt törölni a gépről?
Figyelt kérdés
Az amúgy vírusírtó, vagy csak csapda? A férjem töltötte le, de amúgy van vírusírtónk. Ez a system-es meg blokkol egy csomó programot. Tud valaki segíteni? Előre is köszönöm.2009. júl. 31. 15:57
1/9 anonim válasza:
Start- vezérlőpult- programok törlése és telepítésében nézd meg hogy benne-e van ha igen akkor rákattintasz majd eltávolítás és kész esetleg kérdez pár dolgot de gondolom magyar és akkor azt lehet tudni mit is ír...
vagy esetleg start minden program és ott ahova telepített mappában van egy uninstall/eltávolítás file akkor azzal
2/9 anonim válasza:
Sok a hamis virusirtó! Valódi ingyenes letölthető: www.letöltés.prim.hu, www.origo.hu/szamitastechnika, www.biztonsagportal.hu. Milyen virusirtó van a gépen? Kell kemény tűzfal, kell virusirtó, kell kémprogramok elleni védelem.
3/9 A kérdező kommentje:
nem engedi megnyitni a programok telepítését. amúgy avast vírusírtó van rajta és azzal nem is volt semmi probléma.
2009. aug. 1. 09:29
4/9 anonim válasza:
Ez egy vírusírtónak álcázott vírus. Két hete én is benyeltem.Csak a formatálás és az újrahúzás segített.
5/9 A kérdező kommentje:
és azt hogy kell csinálni, vagy szakember kell hozzá? Bocsi, de nem értek annyira hozzá :)
2009. aug. 2. 08:44
6/9 anonim válasza:
Keress rá a google-ban vagy a youtube-on, hogy "remove system security".
7/9 anonim válasza:
Vidd már holnap szervizbe. Le kell menteni, aztán törölni mindent a vinyóról, teljes takaritás. Utána újra kell telepiteni a Windows-t. (Kell a telepitő CD). Aztán vissza lehet tenni az adatokat. Csak éppen nem olcsó mulatság. Ott a szervizben feltesznek neked viruskergetőt, kémprogi irtót és erős tűzfalat, ha kéred. De soha nem ugyanaz az ingyenes és a fizetős megbizhatósága.
8/9 anonim válasza:
Igaza van, aki ezt irta. Szerezz be Eset Smart Securityt vagy Karpersky IS-t, esetleg Norton IS-t. Fizetősek, de megbizhatóak. Valós idejű, komplex védelem, automatikusan frissül, elég két hetente egy ellenőrzést lefuttatni.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, tegnap eltűnt nyom nélkül és minden visszatért
2009. aug. 3. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!