Word 2002-ben írt dokumentumomnak elfelejtettem a jelszavát. Hogyan tudhatnám meg, hogy mi volt?
Valószínűleg sehogy.
Van ugyan software ami brutforce-al "feltöri" de azok fizetősek, nem is túl olcsók és már a működése miatt is kétséges hogy célravezető pl. elcolmsoft csinál ilyesmiket.
Bruteforce azért nem célravezető mert próbálgatással működik úgy meg ha elég hosszú a jelszó túl sokáig tart kitalálni.
Van más megoldás is, de ahhoz nem így fogsz hozzájutni felteszed egy fórumban a kérdést....
Libre office ?!
"szövegértés ülj le egyes" :))
passwordel védett office doksival ugyan mit fog kezdeni a Libreoffice, valószínűleg kifogja nyitni ?! :)
Ha valamilyen formában tudod bizonyítani tényleg tiéd az a word doksi talán segítek kinyitni, ha nagyon nem megy.
warezpistikének mondjuk nem én lennék aki megmutatja, bár szerintem eléggé annak tűnik a dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!