Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Word 2002-ben írt dokumentumom...

R.József kérdése:

Word 2002-ben írt dokumentumomnak elfelejtettem a jelszavát. Hogyan tudhatnám meg, hogy mi volt?

Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 21:29
 1/6 algopirin ***** válasza:

Valószínűleg sehogy.

Van ugyan software ami brutforce-al "feltöri" de azok fizetősek, nem is túl olcsók és már a működése miatt is kétséges hogy célravezető pl. elcolmsoft csinál ilyesmiket.

Bruteforce azért nem célravezető mert próbálgatással működik úgy meg ha elég hosszú a jelszó túl sokáig tart kitalálni.

Van más megoldás is, de ahhoz nem így fogsz hozzájutni felteszed egy fórumban a kérdést....

2012. szept. 16. 22:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Töltsd le és telepítsd a LibreOffice-t.

Word 95-ben írt fájloktól a 2010-ig mindent megnyit, mindenre menthető, igyenes progi.

[link]

[link]

2012. szept. 16. 22:25
 3/6 algopirin ***** válasza:

Libre office ?!

"szövegértés ülj le egyes" :))

passwordel védett office doksival ugyan mit fog kezdeni a Libreoffice, valószínűleg kifogja nyitni ?! :)

2012. szept. 16. 22:29
 4/6 anonim ***** válasza:
R. József: pszihológus, mélyálom és ha szerencséd van elmotyogod neki a jelszót :D
2012. szept. 17. 08:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha legalább dereng a jelszó és nem több 8 karakternél, akkor erre van célprogram:

[link]

2012. szept. 17. 16:58
 6/6 algopirin ***** válasza:

Ha valamilyen formában tudod bizonyítani tényleg tiéd az a word doksi talán segítek kinyitni, ha nagyon nem megy.

warezpistikének mondjuk nem én lennék aki megmutatja, bár szerintem eléggé annak tűnik a dolog :)

2012. szept. 17. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!