Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Nem tudok feltenni egy vírusír...

Nem tudok feltenni egy vírusírtót sem. Szaggat a gép. Miért?

Figyelt kérdés

Bármilyen letöltésnél röcög a gép szaggat a hang a film, kb 100on pörög a proci. Alapjáraton megy a gép, de se játékot nem tudok feltenni, mert szaggat és le se húzza az összes telepítendő filet. Kétszer raktam újra már a gépet, leformáztam az egész vinyót, most csak a windows van rajta kb. Utorrent, hogy nézzem a letöltésnél a röcögést. De nem csak utorrentnél szaggatok. Vírusgyanu miatt fel szerettem volna rakni valami progit (avast, nod32 stb.) De minden telepítés siekrtelen és két klikk után bezár a program. Van ha gyorsan sikerül klikkelnem pár lépéssel tovább jutok, de megint csak bezár. Van olyan vírus ami formatálás után is fennmarad valahol valamilyen formában?

Van rá megoldás? Vagy esetleg alkatrész probléma?

Ötletek?

2012. szept. 16. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Érdekes probléma...

Nem valami buherált oprendszert raktál fel?

2012. szept. 16. 21:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Xp-m van, és ez volt fent a hiba előtt is :S eddig nem akadt ilyen jellegű problémám. Csak logikusan belegondolva, alkatrész probléma miatt még telepíteni tudnom kéne, max a gép fagyna le. Ezért szinte biztos a vírus gondom (bár lehet rosszul gondolom. Tegnap egy ismim még mondott olyat, hogy próbáljak meg win7-et feltenni, mert akadnak mostanában olyan vírusok melyeket a win Xp formázásával nem lehet leszedni. Lehet ki kéne próbálnom :S a fene se tudja, csak már nagyon mérges vagyok miatta :)
2012. szept. 17. 07:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát ez nekem új, de itt írnak valamit. [link]

Talán kivenném a ram-okat, újra visszatenném, és úgy teljes formázás...de ez most csak találgatás, mert még nem hallottam(eddig) olyat, hogy formázást túl élnének vírusok.

Ha már Kaspersky fedezte fel, ezt lefuttathatnád. [link]

USB-ről is indítható [link]

2012. szept. 17. 11:14
 4/5 anonim ***** válasza:
?
2012. szept. 19. 14:07
 5/5 Golan Trevize ***** válasza:

"mert akadnak mostanában olyan vírusok melyeket a win Xp formázásával nem lehet leszedni"

bullshit.

hiba leírás alapján vagy a vinyód haldoklik, vagy már a telepítőd eleve vírusos.

2012. szept. 19. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!