Nem tudok feltenni egy vírusírtót sem. Szaggat a gép. Miért?
Bármilyen letöltésnél röcög a gép szaggat a hang a film, kb 100on pörög a proci. Alapjáraton megy a gép, de se játékot nem tudok feltenni, mert szaggat és le se húzza az összes telepítendő filet. Kétszer raktam újra már a gépet, leformáztam az egész vinyót, most csak a windows van rajta kb. Utorrent, hogy nézzem a letöltésnél a röcögést. De nem csak utorrentnél szaggatok. Vírusgyanu miatt fel szerettem volna rakni valami progit (avast, nod32 stb.) De minden telepítés siekrtelen és két klikk után bezár a program. Van ha gyorsan sikerül klikkelnem pár lépéssel tovább jutok, de megint csak bezár. Van olyan vírus ami formatálás után is fennmarad valahol valamilyen formában?
Van rá megoldás? Vagy esetleg alkatrész probléma?
Ötletek?
Érdekes probléma...
Nem valami buherált oprendszert raktál fel?
Hát ez nekem új, de itt írnak valamit. [link]
Talán kivenném a ram-okat, újra visszatenném, és úgy teljes formázás...de ez most csak találgatás, mert még nem hallottam(eddig) olyat, hogy formázást túl élnének vírusok.
Ha már Kaspersky fedezte fel, ezt lefuttathatnád. [link]
USB-ről is indítható [link]
"mert akadnak mostanában olyan vírusok melyeket a win Xp formázásával nem lehet leszedni"
bullshit.
hiba leírás alapján vagy a vinyód haldoklik, vagy már a telepítőd eleve vírusos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!