Miért nem szabad egynél több vírusírtót használni? Miért omlik össze a rendszer?
Én kettőt használok, eddig semmilyen probléma nem merült fel nálam, sőt, sikerült is kiírtani egyes "gonosz" vírusokat.
Nod32-t és Super Anti Spyware-t használok együtt, szerintem nagyon jók, és nem "hatnak" egymásra, gond eddig nem volt.
Az anti spyware nem vírusírtó (ahogy az a anevében is benne van). Bár a NOD-ban is van hasonló modul.
Nem tudom, pontosan miért nem szeretik egymást, de mindenesetre a rendszert nagyon le tudják lassítani (Pl. NOD és Symantec együtt halál)
A második válaszolónak igaza van. A Super Anti Spyware nem vírusírtó.
A témára térve: nem arra vok kiváncsi, hogy melyik két vírusírtó halál stb., hanem a belső folyamatra. Rövid válasz is elég nekem, nem kell regényt írni. :-) Az is jó, ha linket/könyvet tudtok mondani.
Igen, ezt én is tudom. Hiszen ha nem állandó a védelem, akkor nem figyeli a tevékenységeket (vagy csak nagyon minimális szinten). Csak akkor, ha kézzel elindítod.
Én ARRA vagyok kíváncsi pontosan, hogy ha mind a kettő állandó védelemet nyújt (egyébként az állandó védelmet is ki lehet lőni, de ez most nem a téma része), akkor miért akadnak össze? És NEM ARRA, hogy a vírusírtó mellé mit kell telepíteni, használni. Kérlek benneteket, hogy olvassátok el a kérdést még 1x, és utána válaszoljatok. Köszönöm! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!