Mi a tehendő ilyenkor?
Tűzfal:Agnitum Outpost Firewall Pro 2009
állandóan támadást észlel:"Rövid adattöredékek támadás"
Hogy lehet ezt msgszüntetni,vagy orvosolni?
Van lehetőság blokkolni de nem tudom egészen csak 1 perctől-60 percig.Milyen beállítás szükséges a kivédéshez?
Blokkoláskor a naplóba ezt írja:
12:16:02 200.84.196.252 Alhálózat blokkolva 5 percre SHORT_FRAGMENTS
12:21:02 200.84.196.252 Behatoló nincs blokkolva
megnezed ki a tamado, melyik cimrol tamad, rakeresel a halozatot uzemelteto cegre (www.checkdomain.com), ott latod az admin email cimet, es/vagy telefonszamat
es irsz nekik, hogy valaki tamadja toluk a halozatodat es tegyenek valamit vagy a rendorseghez fordulsz...
altalaban elkapjak a kis hackerkolykot
Semmit nem kell tenned,sz@rsz rá nagy ívben.Nekem még tűzfalam sincs,mégis itt vagyok.A gépemnek sincs semmi baja.
Az ip amit látsz szinte biztos,hogy egy zombigép,nem pedig a hackeré.Felesleges bármit is tenned,a rendőrség se foglalkozik majd vele,mert tudják,az,amit most itt leírtam.A rendőrség örül,ha nagy néha elkap valami nevesebb netbűnözőt/csoportot.Az is legtöbbször belső füles alapján történik-lásd feree bandája.(independence...stb).Hacsak nem színjáték ez az egész,de ebbe nem mennék bele,ez nem ide tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!