Nagyon fontos, mit lehet ezzel kezdenni?
Figyelt kérdés
szoval letöltöttema sims2 és hát nem tudok vele mit kezdeni mert nem tudok vele játszani meg ilyensmi valamit még esteleg le kell töltenem hogy játszani tudjak vele?irjatok lécci nagyon fontos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!köszi csáo2009. júl. 28. 01:53
1/8 anonim válasza:
:'(
Kevesebb infót nem tudnál adni esetleg? Kapsz valami hibaüzenetet? Egyáltalán fel van telepítve?
2/8 anonim válasza:
Legózz inkább, közben tanulj meg írni...
3/8 A kérdező kommentje:
haha bunko seggjef
2009. júl. 28. 15:19
4/8 A kérdező kommentje:
nem nincsen föltelepitve:(ezért nem tudom
2009. júl. 28. 22:47
5/8 anonim válasza:
Akkor talán telepítsd föl, te szerencsétlen.
6/8 anonim válasza:
Írni még mindig nem tudsz paraaaaaaaaaszt XDDDDD
7/8 anonim válasza:
Gondolom 4 iso fájlt töltöttél le. Ha igen, akkor töltsd le a magiciso vagy a daemon tools programot, majd mountolj és kezdheted a telepítést.
8/8 anonim válasza:
Ez az amit utálok az internetező faxfejekbe:
ötezer felkiáltójel, és beleírja, hogy "LÉCCI NAGYON FONTOS" mint egy hülyegyerek..
Telepítsd fel, crackeld meg(tudom hogy csicska vagy megvenni, ezért írtam hogy crackeld)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!