Ezek tényleg müködnek?
Figyelt kérdés
ezt irod be a gugliba :
"iwiw hack"
2009. júl. 27. 19:53
1/6 anonim válasza:
"az itt leírtakat egy angol hacker honlapon találtam"
és az email cím: msn-hacker@freemail.hu
jó tudni, h már az angol hackerek is freemailt használnak
csak egy egyszerű kérdés:
szerinted minek kellene a munkatársad iwiwjéhez a TE mail címed, és jelszavad????
ezt te komolyan beveszed?
pont hogy így szerzi meg a szerző a TE emailedhez a jelszót, amivel már tud jelszó emlékeztetőt kérni iwiwre, myvipre, stb..
2/6 A kérdező kommentje:
ezt én is olvastam.:D tényleg vicces volt...
de van 1-2 ami rapidshare-s linek van szóval van müködö program ami klikklik módszerrel menne.?
2009. júl. 27. 20:17
4/6 anonim válasza:
NEM létezik olyan program, hogy beírod az iwiw emailt és kidobja a jelszót!! Gondolkodjunk már. Ha létezne, mindenkinek kb. fel lenne az iwiwje törve.
5/6 anonim válasza:
Ma jött egy spam a freemailre, a feladó állitolag orosz, az email-cim viszont magyar, a szöveg angol. lasverskij@citromai.hu(!!!???). Most akkor mi van?!
6/6 anonim válasza:
Kamu könyörgöm, ne legyetek ennyire naívak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!