Ha Photosopban készítek egy JPG képet és lementem a gépemre, akkor annak az adatait (tehát az én gépem bármilyen adatát) más meg tudja nézni? Ha igen, hogyan lehet azt megoldani, hogy egy képről kiderüljön az, hogy honnan vagy kitől származik?
Figyelt kérdés
2012. aug. 31. 08:44
1/2 Antimod válasza:
A JPG tudtommal nem tárol semmilyen gépre vonatkozó adatot. Van egy EXIF-tábla, ahová a fényképezőgépek mentik a készítésre vonatkozó adatokat - gép típusa, készítés körülményei és időpontja, stb. Ezt is el lehet távolítani, de ha te készítesz valamiből egy jpg-t, a létrehozás időpontján kívül csak a fáljra vonatkozó közvetlen adatok (méret, tömörítés típusa) lesznek benne.
2/2 anonim válasza:
viszont ha elküldöd, akár milyen e-mail címről, az tartalmazhat adatot a gépedről, illetve a cím helyéről, szerintem, ez hozzáértő lehet abból rájönne, de ez csak tipp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!