Lehetséges az, hogy valaki rá tud csatlakozni a számítógépemre a saját gépéről, és használja is?
Tehát úgy értem, hogy a mentett jelszavakkal belépked. Ma pl. mikor beléptem az e-mail-embe, kiírta rögtön, hogy kiléptet, mert már be voltam jelentkezve. Megnéztem az IP címeket és csak az enyém szerepelt a listán.
Lehetséges, hogy valaki úgy használja a gépem a sajátján keresztül, mintha csak előtte ülne? Hogyan tud rácsatlakozni? Ha így van, hogy állíthatnám be, hogy ezt ne tudja megtenni?
Az elég, ha a biztonsági központban a tűzfal be van kapcsolva?
Ha nem, tudnátok ajánlani vmi ingyenes, könnyen kezelhetőt?
Köszi, ment a zöld kéz :)
Megcsináltam a tesztet és van néhány a "a portot általában
használó alkalmazás"-ok közt, amit pirossal és felkiáltójellel tüntetett fel. Ezek mik?
Nem értem... Megcsináltam újra a tesztet, de egy piros sincs. Pedig még semmit sem csináltam.
Az 1 teszt után az AVG kidobott egy ablakot, hogy valami biztonsági cuccot engedélyezek-e. Leokéztam. Az tette rendbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!