Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Melyik "tisztítóprogramot"...

Melyik "tisztítóprogramot" használjam?

Figyelt kérdés
Letöltöttem és futtattam is néhány "tisztító" programot. CCleaner, Advanced System Care Free, Easy Cleaner, Wise registry Cleaner, Wise Care 365. Érdekes módon mindegyik újabb és újabb hibákat talál, kijavítja, aztán a másik program megint talál egy csomó hibát, kijavítja és így tovább. Van ennek így értelme, vagy így megy az idők végezetéig? Esetleg van olyan program, amit tudtok ajánlani?

2012. aug. 26. 21:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezek közül használd az egyiket :

CCleaner, Advanced System Care Free, Wise registry Cleaner.

Csak az egyiket havonta egyszer (esetleg hetente a gép használatától függően) és ne nézd meg az eredményét. Tökéletesen egyik sem működik. Én a CCleanert használom, ezért ezt is ajánlom.

2012. aug. 26. 22:09
 2/3 karesz01 ***** válasza:

Valamelyiket válaszd ki a sok közül mert elég csak egyet használni .

Hogy mi alapján válaszd ki :

-Melyik szűri ki a legtöbb hibát

-Melyik tudja kitisztítani a legtöbb hibát a kiszűrtek közül

Elég csak hetente és/vagy havonta futtatni .

100% -os nem lesz semelyik .

---

CCleaner

Advanced System Care Free

2012. aug. 26. 22:52
 3/3 anonim ***** válasza:

A wise registry cleaner rendesen letisztítja a registryt, néha annyira hogy a windows se tud elindulni rendszervisszaállítást kell csinálni.

A ccleaner a legmegbízhatóbb ezek közül, még soha semmi problémám nem volt vele.

Az advenced system care free-t én nem nagyon szeretem, mindenbe belepiszkál olyan dolgokba is amikbe nem kéne. Ez a wise care 365-re is igaz.

2012. aug. 26. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!