Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Jelszóval akarom védeni a...

Szoooo kérdése:

Jelszóval akarom védeni a gépemet, HELP?

Figyelt kérdés
Nem tudok létrehozni fiókokban jelszót mert nem enged írni, hiába gépelek semmi, ki se jelöli az írásmezőt? Tudtok netán olyan programot ami jelszóval védi a gépet mielőtt bekapcsolom? JAh és a Bios-ban nem tudok semmit csiánlni mert jelszót raktam rá.De miért?

2012. aug. 23. 15:28
 1/4 anonim ***** válasza:
35%

"JAh és a Bios-ban nem tudok semmit csiánlni mert jelszót raktam rá.De miért?"

Őőőőő nemtom de énis kérek abból amit szedsz.

2012. aug. 23. 15:59
 2/4 anonim ***** válasza:
#1: mert szerinted a biosban nem lehet pw-t állítani?
2012. aug. 23. 22:28
 3/4 anonim ***** válasza:

#2 szerinted én rakok poénból egy jelszót a biosomra amit nem jegyzek meg? Ez után elfelejtek utánnaolvasni Google-n a reset jumpernek? Aztán megint megpróbálom jelszóval védeni a gépet, hátha ugyanúgy járok vele mint a biossal?

És végül: Mi az hogy "De miért?" Mit miért?

ui.: kijelölni egérrel kell, de azt sem értem Kérdező milyen fiókokban akarsz jelszavazni. A Felhasználói Fiókok részen nekem nagyszerűen megy a Jelszó Létrehozása.

Nincs olyan program ami a bekapcsolás előtt védi a gépet, esetleg egy széf vagy lakat.

Bocs hogy összeszedetlen lett, de kajak nem értem a logikát a kérdésben és így picit nehéz.

2012. aug. 24. 21:09
 4/4 anonim ***** válasza:

a gyakori kérdezők általános elmeállapota miatt nem igazán lepett meg, hogy nem túl magas az értelmi szintje

így nem gondoltam, hogy te ezen akadtál fenn

tehát maradt a bios pw

egyébként +1

2012. aug. 25. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!