Mért csinálja ezt a comodo?
windows xp-t ,comodo internet securityt 5.1-et használok.
Bekapcsoláskor nem jelenik meg a kis ikonja(az óra mellet).
de a Windows biztonsági központ szerint rendesen fut és védve van a számítógépem.De csak akkor jelenik meg a kis ikonja ha az asztalon lévő ikonjára rákattintok.Az baj hogy nem jelenik meg az ikonja?
Na jo,en is letoltottem de nincs olyan felulet,ez fura.Mas megoldas,toltsd le a Startup Manager-t,ezzel a programmal belehet allitani hogy milyen program induljon a Windows-al.
Itt van: [link]
Miutan letoltotted,inditsd be.Majd allitsd magyarra,lesz egy olyan felulet hogy Translation,pipald be es valasz Magyart.Miutan feltelepitetted irni fogja ott hogy Inditasi bejegyzesek,ott kattints a Startup-ra.
Majd keresd meg a ComodInternetSecurity.exe fajl-jat ott ahova telepitve lett,ez az a fajl amivel indul a program,ha tudod hogy melyik az akkor kattints elobb bele hogy megbizonyosodj hogy az-e.(Figyelem,nem biztos hogy a vegen irni fogja hogy .exe)ezert fontos hogy az .exe legyen az.Ezekutan azt az .exe fajlt huzd bele a programba majd ok-t nyomsz.Es mar mukodnie is kellene.Fontos hogy az .exe fajl-t huzd oda be.Ha valami nem ertheto irj.;)Sok sikert.
köszi a segitséget,űzenetbe megbeszéltük,ha valaki másnak is van ilyen problémája az töltse le ezt a programot: [link]
de még aktiválni kell leírom hogyan amikor ki x-eled a programot akkor ki ir egy angol szőveget menj az igenre és az invise verziora menjél nyisd meg ujra és kattins a zöld + jelre, tallozás sajátgáp/helyi lemez/program files/comodo mappa/comodo intenret security/comodo firewall/és válaszjátok ki a cfp.exe.-t /és ki ad egy külön ablakot ok és az indiitási listára került,de még nem végeztél.Ott ap rogramba kattins jobb egér gombra a cfp re és válaszd ki az edit gomdbot majd bal oldalt a közepén ki tudod választani hogy hány másodpercel később induljon el nekem 1perc 50másodperc el kellet halasztanom attól függ hogy nektem menyi dolog van az inditó pultba,ki kell tapasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!