Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mért csinálja ezt a comodo?

Mért csinálja ezt a comodo?

Figyelt kérdés

windows xp-t ,comodo internet securityt 5.1-et használok.

Bekapcsoláskor nem jelenik meg a kis ikonja(az óra mellet).

de a Windows biztonsági központ szerint rendesen fut és védve van a számítógépem.De csak akkor jelenik meg a kis ikonja ha az asztalon lévő ikonjára rákattintok.Az baj hogy nem jelenik meg az ikonja?

#Comodo #kis ikon
2012. aug. 17. 14:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
mire menjek? [link]
2012. aug. 22. 17:23
 12/16 anonim ***** válasza:
a Beallitasok-ra,utana kell lennie egy olyannak hogy,program indulasa a windows indulasakor,vagy ha nem,akkor kattints bele a Beallitasokba es keszits ujra egy print screen-t hogy elmondjam mire kattints;)
2012. aug. 22. 19:33
 13/16 A kérdező kommentje:
sajnos nem találtam de csináltam egy képet tess: [link]
2012. aug. 23. 11:38
 14/16 anonim ***** válasza:

Na jo,en is letoltottem de nincs olyan felulet,ez fura.Mas megoldas,toltsd le a Startup Manager-t,ezzel a programmal belehet allitani hogy milyen program induljon a Windows-al.

Itt van: [link]

Miutan letoltotted,inditsd be.Majd allitsd magyarra,lesz egy olyan felulet hogy Translation,pipald be es valasz Magyart.Miutan feltelepitetted irni fogja ott hogy Inditasi bejegyzesek,ott kattints a Startup-ra.

Majd keresd meg a ComodInternetSecurity.exe fajl-jat ott ahova telepitve lett,ez az a fajl amivel indul a program,ha tudod hogy melyik az akkor kattints elobb bele hogy megbizonyosodj hogy az-e.(Figyelem,nem biztos hogy a vegen irni fogja hogy .exe)ezert fontos hogy az .exe legyen az.Ezekutan azt az .exe fajlt huzd bele a programba majd ok-t nyomsz.Es mar mukodnie is kellene.Fontos hogy az .exe fajl-t huzd oda be.Ha valami nem ertheto irj.;)Sok sikert.

2012. aug. 23. 13:28
 15/16 A kérdező kommentje:

köszi a segitséget,űzenetbe megbeszéltük,ha valaki másnak is van ilyen problémája az töltse le ezt a programot: [link]

de még aktiválni kell leírom hogyan amikor ki x-eled a programot akkor ki ir egy angol szőveget menj az igenre és az invise verziora menjél nyisd meg ujra és kattins a zöld + jelre, tallozás sajátgáp/helyi lemez/program files/comodo mappa/comodo intenret security/comodo firewall/és válaszjátok ki a cfp.exe.-t /és ki ad egy külön ablakot ok és az indiitási listára került,de még nem végeztél.Ott ap rogramba kattins jobb egér gombra a cfp re és válaszd ki az edit gomdbot majd bal oldalt a közepén ki tudod választani hogy hány másodpercel később induljon el nekem 1perc 50másodperc el kellet halasztanom attól függ hogy nektem menyi dolog van az inditó pultba,ki kell tapasztalni.

2012. aug. 27. 10:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Szivesen barmikor;)
2012. aug. 28. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!