Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Van olyan program vagy weoldal...

Van olyan program vagy weoldal ahol ha beírunk egy IP címet akkor megekeresi nekünk a tartózkodási helyét?

Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 18:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Nincs, ugyanis csak körübelüli adatot tudsz kapni (vagyis melyik volt az utolsó végpont, ami reagált, csak ez egyáltalán nem biztos, hogy valóban az adott számítógép előtti utolsó végpont.)

Amit te keresel, az a traceroute nevű technika, windowsban is van rá parancs, meg kismillió weboldal.

Csak hírből sem megbízható :)

2012. aug. 9. 18:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Pontos adatot a szolgáltatótól lehet lekérni - mármint hivatalos szerveknek, neked max. akkor, ha van ott ismerősöd. Különben voltak erre próbálkozások, hogy IP alapján szűrnek, de ezzel sok esetben legfeljebb az országot vagy a megyét tudják megmondani. Engem is rakott már Heves megyén belül sok ilyen szűrő Hatvanba, Kisnánára, Gyöngyösre, Petőfibányára, pedig mátrai gyerek vagyok.
2012. aug. 9. 18:19
 3/3 anonim ***** válasza:
én is kipróbáltam és nekem még az utcát is meg mondta pontosan még ház szám is persze nem minden oldal pontos
2012. aug. 10. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!