Az Eset vírusirtóm kb. egy hete nem frissítette magát. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Olyan verzióm van, ami sosem jár le, vagyis a próbaidő véglegesítve van. Idáig tökéletesen működött, de kb. egy hete nem 3-4 naponta frissül csak. Nem telepítettem semmit, se nem töröltem. Újratelepítettem a vírusirtót de még mindig nem oké a dolog. Mi lehet a baja?2009. júl. 20. 10:27
1/3 anonim válasza:
Ha nem jogtiszta akkor ne is csodálkozz =)
2/3 anonim válasza:
Én is jártam így...az a sejtésem a NOD központ rájön idővel a turpisságokra és "beint", azóta nem megy...
Keress rá frissebb Nod-ra...de:
Most Avast-ot használok, sokan dicsérték, nekem sincs vele gondom....
3/3 anonim válasza:
Kémprogram és vírusirtó egyben a Spyware Terminator, a betölthető ClamAV viruskereső 40 ezres adatbázist használ, be lehet állítani teljes (web) védelemre is (beépül a böngészőkbe), naponta frissiti magát. Itt találod: www.letöltes.prim.hu). Töltsd le, telepítsd, állíts be rajta mindent, ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!