Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Facebook, és emailcím jelszó...

PusH kérdése:

Facebook, és emailcím jelszó elfelejtése?

Figyelt kérdés
A facebook jelszavam meg akartam változtatni, erre valamit elírtam, de nemtom mit és nemenged be, erre kérném a visszaigazoló email címet, de ott se enged be mert az csak ilyen akkor kitalált email cím amit nemhasználok... ötlet van? köszi előre is
2012. aug. 5. 00:08
 1/8 anonim ***** válasza:
egy ötletem van de az nem 100% és sose probáltam,probáld ki a fecbook feltöröt: http://www.youtube.com/watch?v=ArcKg9pLjTY meg talán nem is mükdöik de egy próbált megér,meg jóbb lett volna egy saját e-mail cimedet használnod ami van,mert ugy jobban jártár volna
2012. aug. 7. 20:19
 2/8 ATI011HUN ***** válasza:

1.Letöltessz facebook hacket 100-ból 1 működik és valószínű vírusos.Máshogy nem fog menni.

2.Csinálj másikat!

2012. aug. 8. 00:32
 3/8 anonim ***** válasza:
gratulálok, se jelszó se jelszó visszaállító
2012. aug. 8. 12:36
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem kérdeztem, hogy gratulálsz, vagy sem, egy problémára kértem választ és van amúgy másik, csak sok kép stb miatt akartam a régit, mondjuk nem fontos csak kiváncsi voltam...

Temeg gratuláló fa**fej annyit, hogy te biztosan tökéletes lettél....te nem rontassz semmit el ugye? Élettelen f*sz...

2012. aug. 8. 20:15
 5/8 anonim ***** válasza:
tyutyikám, pö*s vagy erre nincs orvosság még sajnos, jobb lesz ha újraregisztrálsz aztán elhúzol lefeküdni mert látom sok volt a mai nap már
2012. aug. 8. 22:16
 6/8 anonim ***** válasza:
1 vok ezt nem tudtam hogy az vírusos lehet,sajnos nincs ahoz megoldás
2012. aug. 9. 13:25
 7/8 A kérdező kommentje:

te tegnap előtti szar:D

Már van új csak megkéne tanulni olvasni, és látnád, hogy már leírtam:D

Akarnál te ilyen tutyika lenni öreg :)

Inkább üljél le, nehogy bajod legyen ;)

2012. aug. 10. 08:42
 8/8 anonim ***** válasza:
b*lfaszkám nyugi van :D
2012. aug. 19. 04:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!