Erre a gépre érdemes AVAST! 7-et telepíteni?
Figyelem! Nem kérek olyat hogy az avast! szar, használj inkább eset-et, ha van szar tapasztalatod a vírusírtóval, azt megoszthatod velem, de ami érdekel: A vírus írtó biztonságos, vagyis jól védi a gépet, olyan felhasználónak aki én vagyok, vagyis normálisan használom a netet, satöbbi.. A másik hogy a gépemet nagyon belassítaná?
Processzor: AMD Semprom 3000+ -- Vidikari (ez nem számít mondjuk xD) ATI Radeon 9550 ram: 2GB DDR (nem 2, nem 3, egy)
Tehát ezen a gépen nagyon lassítana, illetve a vírusokkal szemben normális használat melett mennyire hatékony?
Említettem hogy normális felhasználó vagyok, gépek terén "haladó" :D (Persze csak dizájnolás, programozás, stb.. hardveresen már vissza maradott vagyok)
Akkor nem lassít? Mert akkor ejtek egy cserét.
Emlékszem még régebben anno XP rendszeren kipróbáltam, még a 5 volt az új. Annyira leterhelte a gépet, játék nagyon nem futott rajta. Majd letöröltem, és faterom kiáll a nod melett, mondom akkor nod. Idáig, míg nem raktam újra én is vírus miatt. (Nem bootolt a rendszer, hanem valami reklám jött be XD) Szóval nod-ot nem akarok használni, de a avast nagyon terhelt. Ahogy látom az idők során ez megváltozott.
Pár napos a rendszerem, nem hinném hogy vírusos sőt biztos hogy nem, de egy teljes vizsgálatot azért csinálni fogok. :D
Hm. Van egy rendszerindítási ellenőrzés funkciója.
Ez gondolom még a windows bootolása elött átnézi a gépet, így nem aktiválódnak a vírusok? Ezt kipróbálom! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!