Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Erre a gépre érdemes AVAST!...

Erre a gépre érdemes AVAST! 7-et telepíteni?

Figyelt kérdés

Figyelem! Nem kérek olyat hogy az avast! szar, használj inkább eset-et, ha van szar tapasztalatod a vírusírtóval, azt megoszthatod velem, de ami érdekel: A vírus írtó biztonságos, vagyis jól védi a gépet, olyan felhasználónak aki én vagyok, vagyis normálisan használom a netet, satöbbi.. A másik hogy a gépemet nagyon belassítaná?

Processzor: AMD Semprom 3000+ -- Vidikari (ez nem számít mondjuk xD) ATI Radeon 9550 ram: 2GB DDR (nem 2, nem 3, egy)

Tehát ezen a gépen nagyon lassítana, illetve a vírusokkal szemben normális használat melett mennyire hatékony?

2012. aug. 1. 20:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Gyengébb gépen is használtam már és, nincs érzékelhető lassulás. Az utolsó kérdésre pedig: meg véd persze, de "a felhasználó hülyesége ellen semmi sem véd", lehet akármilyen f@asza vírusirtód, értem ez alatt, hogy leállítod a vírusirtót mert valamit nem enged megnyitni stb.
2012. aug. 1. 21:20
 2/9 A kérdező kommentje:

Említettem hogy normális felhasználó vagyok, gépek terén "haladó" :D (Persze csak dizájnolás, programozás, stb.. hardveresen már vissza maradott vagyok)

Akkor nem lassít? Mert akkor ejtek egy cserét.

2012. aug. 1. 21:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Igazából azok közül amiket használtam talán az Avast volt a legkevésbé gépigényes.
2012. aug. 1. 21:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Játékokban is jó? :D
2012. aug. 1. 21:55
 5/9 A kérdező kommentje:
Felraktam és jól funkcionál :D
2012. aug. 1. 23:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Az avastnak valóban kicsi a rendszerigénye. Nagyon jó vírusirtó átlagos felhasználóknak, olyanoknak, mint te és olyanoknak, mint én. Nem is tudom hány éve használom már. Még amikor 4.8-as volt a legújabb, már akkor ezt használtam.
2012. aug. 2. 00:51
 7/9 A kérdező kommentje:

Emlékszem még régebben anno XP rendszeren kipróbáltam, még a 5 volt az új. Annyira leterhelte a gépet, játék nagyon nem futott rajta. Majd letöröltem, és faterom kiáll a nod melett, mondom akkor nod. Idáig, míg nem raktam újra én is vírus miatt. (Nem bootolt a rendszer, hanem valami reklám jött be XD) Szóval nod-ot nem akarok használni, de a avast nagyon terhelt. Ahogy látom az idők során ez megváltozott.

Pár napos a rendszerem, nem hinném hogy vírusos sőt biztos hogy nem, de egy teljes vizsgálatot azért csinálni fogok. :D

2012. aug. 2. 07:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Szintén zenész, én is az Avast-ot használom, már amióta gépem van (kb 4-5 éve), és 100%-ig meg vagyok elégedve vele. :)
2012. aug. 2. 11:27
 9/9 A kérdező kommentje:

Hm. Van egy rendszerindítási ellenőrzés funkciója.

Ez gondolom még a windows bootolása elött átnézi a gépet, így nem aktiválódnak a vírusok? Ezt kipróbálom! :D

2012. aug. 2. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!