Létezik olyan vírus, amelyik úgy teszik tönkre a számítógépet hogy először lefagy a billentyűzet majd az egér?
Figyelt kérdés
hogy írthatnám ki?(avast home edition 4.8 om van)2009. júl. 17. 20:43
11/18 anonim válasza:
Nem volt áram, most tudok jelentkezni. Tehát: Startmenű/Minden program/Kellékek/Rendszereszközök/Rendszer-visszaállítás ablak. Bal oldalon: rendszer-visszaállítási beállítások/A rendszer visszaállítása/A rendszer-visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón (üres kockára rákattintva pipa). Ha megtörtént a vírusirtus, akkor ugyanitt ki kell törölni a pipát, visszaáll a Figyelés. Normál körülmények között ennek a Figyelésnek működnie kell, ez a Windows védelme.
12/18 A kérdező kommentje:
2009. júl. 18. 18:00
13/18 A kérdező kommentje:
és ingyenes?
2009. júl. 18. 18:00
14/18 anonim válasza:
Ingyenes és még az ESET Smart Securityvel, Kasperskyvel sem akad össze, mert nincs úgynevezett "valós idejű védelme". Download, Standalone Free, töltsed le (Download) az Asztalra, ott kattints rá, kiteszi a Tálcára (balra) és az Asztalra is az ikonját. Az ikonról inditsd, elfogadod a licencet (In accept...ez a felső, Next, elindul. Utána Scan és lefuttatod. Ha valami van, meg fogja találni.
15/18 anonim válasza:
Na én itt osztom az észt és az én ESS-sel(!!) védett gépemen egy vírust és egy trójait talált! Nagyszerű ez az A-squared.
16/18 A kérdező kommentje:
letöltöttem!lefuttatam
138 találat van
2 vírusa többi valami cooker meg nem igazán tudom mik de azokat nem is törölte kipipáljam őket? vagy akkor nem kell?
elég ha az avast meg ez van a gépemen nem kéne még tűzfal vagy kémírtó hozzá?
lécci segítsetek köszönöm!!!
2009. júl. 21. 22:43
17/18 anonim válasza:
Kell megbízható tűzfal (nem Windows), kell kémprogram irtó és kell vírusirtó. Nézd meg a www.origo.hu/Számítástechnika, vagy a www.letoltes.prim.hu oldalt, válassz kémprogram irtót és tűzfalat onnan (pl. Outpost, Ad-Aware stb.). Avast akkor maradhat, ha frissül rendszeresen. Minden kémprogram és vírusirtó akkor ér valamit, ha naponta frissül vagy kézzel frissitjük.
18/18 anonim válasza:
Rakasd az összes szart karanténba. Onnan nem tudnak kijutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!