Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Email, Facebook. Msn feltörések?

Vivike22 kérdése:

Email, Facebook. Msn feltörések?

Figyelt kérdés

Kérdésem a következő lenne amibe kicsit a történetet is megfogalmazom!

Volt egy email fiókom, amit valaki 2011-be feltört! Mivel ehhez az emailhez tartozott minden más jelszavam is így könnyű dolga volt az illetőnek mert azokat is elvette és élt él vissza mai napig vele! Sajnos erről az emailről keletkezett egy levél ( xxx. Rendőr főkapitányságra )a levél tartalma vicces, hiszen ebbe a levélbe állítólagosan én feljelentettem a férjem aki a húgomat futtatja:) ezt követően ismét egy email egy másik rendőrségre ott engem jelentettek fel hogy lányokat futtatok! Az ügy mai napig nem zárult le! Nincs bizonyíték ( sajnos akkor még nem volt levédve az akkori internet szolgáltató így az internet hozzáférés is megvolt ) Majd ismég jött egy kis történet gyertyalángok.hu ahová az én képem feltéve miszerint meghaltam. Kiborultam feljelentést tettem, de mivel nincs bűncselekmény nem adtak ki információt. Még mindig nem volt elég az illetőnek. Csinált a kislányomnak egy facebookot és kitette mellé a keresztfiam majd odaírta ikerszülés volt, de a kisfiú balesetbe meghalt. Ezzel a családot magamra haragítva hiszen nem tudom bizonyítani nem én tettem és sajnos még mindig tart ez a folyamat. Van olyan program amivel az én emailemhez betudom írni a tényleges létező régi jelszavam és vissza adja a emailemet? Mit tudok tenni? Elnézést a zavaros levérért, de nagyon ideges nyugtalan vagyok.

2012. júl. 28. 19:52
 1/10 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen program, lehetőség.

Ilyenkor szokták azt mondani, hogy a rendőrségi feljelentés esetén kérésre a szolgáltató kiadja a visszaélő adatait, és te is visszakapod a fiókodat, de úgy tűnik ez nem jött össze.

Annyit tehetsz még, hogy a hamis profilokat üzemeltető oldalt felkeresed, és kéred a törlést, de ez sem száz százalékos megoldás, mert csak úgy bemondásra nem biztos hogy tesznek valamit, megint a rendőrségi végzésre hivatkoznának.

2012. júl. 28. 20:09
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem feltört, olyan nincs, hogy csak úgy téged feltörnek véletlenszerűen.

Vagy elárultad a jelszavad valakinek, vagy könnyű volt, és kitalálható, vagy keyloggert juttattak a gépedre.

Egyébként a kutyát se érdekli, hogy mit veszekedtél valakivel e-mailben, nyilván nagyon sajnálja mindenki ami történt, de senkit nem érdekel, azt a facebook profilt se fogja senki nézni, csak te idegesíted rajta magad.

Az interneten rengeteg becsületsértő, törvénysértő dolog van, és több 10ezren panaszkodhatnának, de senkit nem érdekel, amíg nem valós életbeli fenyegetés.

Ha az illető proxy szervert használ, akkor pedig az életben nem derítitek ki, hogy ki csinálja ezeket, rá kell hagyni, egyszer abbahagyja.

Nem haltál meg, az ilyet nem az interneten fogják nézni, az ismerőseid nagyon is jól tudják, hogy élsz, és valószínűleg nem is ismerik azt az oldalt.

Nem kell ezen idegeskedni, az élet nem az interneten van, és mivel nem csinálsz semmi törvénysértőt nem is kell aggódnod.

Viszont az tényleg gond, hogy emiatt a család megharagszik rád, de semmi okod nem lenne ilyet tenni...

E-mailt, felhasználó fiókot általában visszaadnak, vagy törölnek, ha a valós neved adtad meg mindenhol, és küldesz egy képet a személyidről, és esetleg leírhatod oda is, amit ide. Bár ez se mindenhol válik be sajnos.

Ha a rendőrség nem tud mit tenni, és nem válik be semmi, akkor nem nagyon tudsz mit tenni.

Bocsánat ha bármivel is megsértettelek, nem szerettem volna.

2012. júl. 28. 20:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy van az ellenőrző kérdés, amit pl. meglehet adni MSN-hez is, abból ha úgy adod meg az adatot, hogy bárki lenézheti pl. facebookról, esetleg kitalálhatja, vagy születési helyed: Budapest...stb. akkor hamar megkaphatják a jelszavad, vagy megváltoztathatják, most pontosan nem tudom, de a jövőben vigyázz ezzel is.
2012. júl. 28. 20:36
 4/10 A kérdező kommentje:
A jelszavam még 1 Zseninek is nehezseget Okozna! Nem vagyok buta nem adom senkinek meg csak véletlenül se meg a jelszavam ! A férjem se tudta! Teljesen más állhat a dologba! Téged nem de engem nem csak hogy idegesít de igen is érdekel ki tehette és tudni szeretnem!
2012. júl. 28. 21:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Pedig nagy eséllyel nem feltörték a fiókodat , hanem egyszerűen ellopták valahogy a jelszavad !
2012. júl. 29. 15:24
 6/10 anonim válasza:

Keyloggert hogyan juttathatnak a gépre? E-mail-ben vagy ha vki hozzáfér a gépemhez, úgy rakja rá?

Bocs, nem értek hozzá, de ez érdekelne.

2012. júl. 29. 17:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Email be és egy kép be rejtve vagy programba vagy dokumentációba
2012. aug. 1. 17:34
 8/10 anonim ***** válasza:
azt mondtam el hogy lehet keyloggert a gépedre juttatni
2012. aug. 1. 22:21
 9/10 anonim válasza:

Köszi!

Szoktak jönni idegen nevekről e-mail-ek és csak egy link szerepel bennük. Gondolom ez is vmi ilyesmi lehet. Amíg nem kattintok a linkre, addig nincs gáz?

Az vagyok, aki azt kérdezte, hogy hogyan lehet a gépre juttatni)

2012. aug. 1. 23:17
 10/10 anonim ***** válasza:
addig nincs azokat automatikusan törölni kell meg nyitás nélkül
2012. aug. 2. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!