Feltört e-mail fiók? SOS!
Halott ügy!
Ilyennel nem foglalkoznak..
Saját felelőtlenség.. Hát nem tudom, pedig bonyolult jelszavam volt, kis és nagybetűkkel, számokkal és 2 speciális karakter is volt benne. Nem jelentkeztem be nyilvános helyen és nem árultam el senkinek, szóval valamilyen kémprogram lehet gondolom.. Egyébként sejtésem az van, éppen azért tettem fel a kérdést, hogy ki lehet-e ezt deríteni.
Azt gondoltam, hogy ha írok a Hotmailnek vagy a Yahoonak egy levelet hogy ezt és ezt szeretném, ilyen indokkal nyilván kiröhögnének és elküldenének a fenébe.
De pl ha jól tudom valamelyik fióknál meg lehet nézni, hogy honnan, milyen IP címről léptek be (nem tudom melyiknél, csak hallottam..) és gondoltam megkérdezem, hátha van ilyen lehetőség a hotmailnél meg a yahoonál is.
Ez lehet, keylogger-lehetséges!!!
De mire mész vele???
Max a várost tudod beazonosítani.
Kiírja: Szeged.
Sokra mentél vele:D
"Hát nem tudom, pedig bonyolult jelszavam volt, kis és nagybetűkkel, számokkal és 2 speciális karakter is volt benne. "
Az erős jelszó a biztonság EGY lépése, de nem maga a biztonság. Pl a napokban több levelet is kaptam nem is hotmailes címre, "Web account warning" tárggyal (hotmail és yahoomail címzettként). Ha követted az abban megadott lépéseket, akkor máris teljesen mindegy, hogy mennyire VOLT erős a jelszavad, önként adtad ki azt. És ezenkívül millióféle jelszólopási módszer van, amire egy mezei user még csak nem is gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!