Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen víruskeresot telepítsek?

Milyen víruskeresot telepítsek?

Figyelt kérdés
Idáig Norton volt a gépemben,de ez 50 nap után lejárt,telepítettem az AVG-t,de annyira lelassult tole a gépem,hogy folháborodásomban ki is toroltem. /eredetileg pontosan 1 percig tart,míg bekapcsol,AVG-vel meg pontosan 2 perc 20 másodpercig/

2012. júl. 23. 12:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Avast és nincs több kérdés.
2012. júl. 23. 12:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem nem jár le a Norton, egy évig használom mindig és akkor szól, hogy itt az idő újat venni.
2012. júl. 23. 12:15
 3/4 anonim ***** válasza:

szia ha olyan kell ami nem nagyon teheli a géped

avira : jó a vírusfelismerése,de sok téves riasztása van

microsoft security essetialrs: ez se nyomja le a gép teljesítményét ,microsoft gyártotta,de eredeti windowson lehet használni

panda cloud: jó vírusirtó felhő alapú védelem,de csak állandó internet kapcsolattal érdemes használni ha nincs állandó net kapcsolatod akkor az felejtős

meg persze ott van a norton,de az lejárt eked azokat amiket felsoroltam közül válasz ezek ingyenesek ,és licensz nékül van vagyis nem határ idős

2012. júl. 23. 13:13
 4/4 anonim válasza:
Csakis az AVG! Gyors, alapos, naprakész, nem zabálja fel a memóriát, mint az Avast.
2012. aug. 8. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!