Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A gépemen alig lehet a Vezérlő...

A gépemen alig lehet a Vezérlőpultban megnyitni valamit, hibát jelez. Mitől van?

Figyelt kérdés

Mikor a vezérlőpultban a biztonsági központra, progit telep. + törlésére vagy egyéb ikonokra kattintok a windows ezt írja ki: A windwos nem találja a C:/windows/system32/rundll32.exe fájlt.

Az avast is bekrepált, pont akkor mikor először írta ezt ki (2 napja...), letöltöttem egy másik vírusirtót, de vagy a telepítésnél hibát ír kik, vagy első megnyitásnál ezt: a Windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési utat vagy fájt. Lehet, hogy nem rendelkezik hozzáférési engedélyekkel.

Mit lehet ilyen esetben tenni? Előre is nagyon köszönöm a segítségeket, megoldási módszereket, tanácsokat!!!

2009. júl. 15. 10:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Windows frissítést/javítást próbálj, esetleg a dll fájlt próbáld meg leszedni valahonnan. Ha egyik sem jó, akkor formázás(NEM GYORS!).
2009. júl. 15. 13:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy nagy gépzseni. Leírnád hogy pontosan (részletesen) mit is kellene tennem?
2009. júl. 15. 18:31
 3/4 anonim ***** válasza:
A rundll32.exe olyan rendszerfájl, ami lehetővé teszi a programok DLL kiterjesztésű kiegészítéseit használni. Nyilván az avast és a vezérlőpult DLL fájlból működik, és a hiányzik a rundll32.exe a használathoz. Valamilyen okból eltűnt.(lehet vírus, vagy akármi)
2009. júl. 15. 22:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Vidd szervizbe, komoly virusirtás kell.
2009. júl. 17. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!