Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Windows 7-em van, hova kell...

László24 kérdése:

Windows 7-em van, hova kell belépnem és mit kitörölni hogy ne lássák miket töltök le?

Figyelt kérdés
Az internet explorer úgy van beállítva hogy semmit se rögzítsen,ezért valószínű hogy az operációs rendszeren nézik meg.
2012. júl. 22. 11:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kifejtenéd bővebben? Ki ne lássa? A család? a Barátok? a Szolgáltató? Vagy ki?
2012. júl. 22. 11:33
 2/11 A kérdező kommentje:
A barátaim,akik a gépet használják.
2012. júl. 23. 13:07
 3/11 anonim ***** válasza:

akkor még egy kérdés.

Letöltés alatt azt érted, hogy csak simán netezel, és nem akarod, hogy lássák az előzményeket, vagy amit letöltesz azt ne lássák?

Az első esetben ccleaner megoldja a problémát.

2012. júl. 23. 15:16
 4/11 A kérdező kommentje:
Az előzményeket nem látják,mivel privát böngészést használok.Azt nem szeretném,hogy amit konkrétan letöltök a gépre,azt ne lássák.
2012. júl. 26. 07:27
 5/11 anonim ***** válasza:

Már bocsi,de ennek nincs sok értelme..

Ha letöltöd akkor az a gépeden van, ha nem kell töröld ki.

Vagy használj egy progit ami elrejti neked, és csak azzal a progival és a hozzá tartozó jelszóval tudod megnyitni.

(Pl. Iobit Protect Folder)

Így jelszó nélkül nem fogják látni, hogy mit szedsz le, ha akarod azt sem, hogy egyáltalán leszedtél valamit..

(De persze mindennek van hátránya és gyenge pontja..)

2012. júl. 26. 11:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Amit letöltöttem és nem akartam hogy lássák,azt mindig letöröltem a gépről.Ennek ellenére mégis meg tudták nézni hogy milyen című torrenteket töltöttem le.A windows valahol rögzíti a letöltések címlistáját.Ezt szeretném megtudni hogy érhetem el,hogy kitörölhessem.
2012. júl. 27. 07:27
 7/11 anonim ***** válasza:

Szóval torrent..

Arra nem gondoltál, hogy magán a torrent oldalon nézi meg ahonnan leszeded? pl. ncore-on a barátok, meghívottak és a magasabb rangúak látják az éppen futtatott torrenteket, van ahol a letöltötteket is kijelzi..

Mondjuk ha nyilvános helyről szedsz le (pl. tpd) akkor más a helyzet..

Szóval honnan szeded le a cuccokat?

2012. júl. 27. 17:10
 8/11 A kérdező kommentje:
Általában a bigtorrentről töltök,ott tényleg van olyan lista ami mutatja hogy még mit kell seedelni,de ezt a listát nem lehet kitörölni.Viszont ha a rarbg.com-ról töltök,ahova még regisztráció sem kell,akkor is látják mit töltök,pedig az utorrent program listájáról letörlöm.
2012. júl. 28. 08:09
 9/11 anonim ***** válasza:

De akkor a Windows maga nem is tárol el ilyen adatokat (hogy mik voltak letöltve). A program meg a honlap valószínű igen, de nem a windows. Szóval rossz helyen keresgélsz!

Aki érti, légyszi nekem is árulja már el!

Tárol-e bármit is a Windows? Bármi ilyet?

2012. szept. 23. 15:52
 10/11 anonim ***** válasza:
szerintem itt a megoldás [link]
2012. okt. 2. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!