Hogyan tudnák egy mappát jelszóvédetté tenni?
védes lesz a fiokod. nyomd be a titkosítást.
és amikor kijelentkezel, és vlki más lép be a saját nevével akkor már nem is tudja megtekinteni. de vigyáz mert az elfelejtett jelszó töréséhez 1,2év is kellhet szóval ne felejtsd el.
1,2 év is kellhet... xD jah persze, de inkább 10 perc, ha nincs megadva a root jelszó a telepítésnél (ahogy az az esetek 90%-ban lenni szokott). :-)
Szerintem a Folder Acces 2 lesz a Te embered. Viszont ezzel vigyázni kell, mert ha kifekszik a gép, akkor a letitkosított könyvtárnak annyi. Úgy értem, hogy nem fogsz tudni valószínűleg hozzáférni, mivel a titkosító kulcsot valahova a gépre teszi.
Itt egy kis leírás a programról, meg innen le is töltheted:
"ha nincs megadva a root jelszó a telepítésnél"
nos aki ilyen hülye, hogy nem ad jelszót akkor az magára vessen. használj linuxot,vagy bsd-t, ha fontos adatokról van szó. ott nincs vita,félreértés, hogy ki mihez fér hozzá.
minden precizen le van írva hogy a user ezt+azt használhatja. és ha az admin jelszavát nem tudod akkor esélytelen.
Free Hide folder az e legjobb még titkosítani is lehet a fájlt:
Vagyis a kódot amivel be lehet lépni.
Mert beirtam hogy retype és most nem fogadja el.
Ajánlom a Truecrypt nevű programot.
Egyszerüen létrehozol valamelyik meghajtódon egy x méretű fájlt, ezt bemountolod a programmal, és oda behúzod a mappát, amit le szeretnél védeni. Ezek után már csak a jelszavaddal léphetsz be a mappádba újra, ami min. 20 karakternek kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!