Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Az Aero Átlátszóság müködn...

Az Aero Átlátszóság müködn ezzel a tipusú videó kártyával?

Figyelt kérdés
van eggy Toshiba Satellite PRO A10 Laptopom és van benne 64MB Videó kártya Tupusa(852GM)És az lenne a kérédsem hogy, müködne az Aero Átlátszó felület Win7-TEN? a Válaszokat Előre is Köszönöm

#PLS..
2012. júl. 17. 12:40
 1/5 anonim válasza:
Ha jól néztem utána, akkor 256mb ram van benne ugye? Ilyen laptop nagyon nagyon gyenge a win7-hez (Még a starter-hez is) Az asztali gépemen amibe van 1gb ram még az is lassú vele. Használd inkább a win xp-t. Amúgy nem, azt hiszem minimum 128mb videó kártya kell az aero-hoz, de ha menne is, iszonyat lassú lenne.
2012. júl. 17. 12:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem a videómemóriától függ hogy aero képes-e hanem attól hogy tudja-e a directx 9et

Ezt a gpu-z nevü progival tudod megnézni.

Bekarikáztam pirossal hogy mit kell nézni

[link]

2012. júl. 17. 13:42
 3/5 A kérdező kommentje:
a válaszokat köszönöm.. ja értem, és igen tényleg 256MB ram volt ebben a laptopban.. de 512 MB van az enyémben és legalább 1GBig lehet bővíteni ami nem probléma. a másik meg én úgy tudom hogy directx 0.9cet minden 64MMB videó kari támogat.. mert most ismeröseim meg azt monták hogy illesztö program nincs a videó karimhoz... amikor feltettem multkor a win7tet akkor video illesztö volt ralyta nem aero.. és eggyetlen doolog nem volt meg aza videó compatible vezérlő.. ha azt rátennném akkor menne úgy az Aeró?..
2012. júl. 17. 14:56
 4/5 anonim ***** válasza:
A videómemórától is függ a zaero, én úgy tudom. Minimum 128MB-os DX9-es kártya kell neki.
2012. júl. 17. 17:32
 5/5 A kérdező kommentje:
de eggyik ismerősömnek is 64MB Video kártyája van a HP-s leptopjában és valami intel family a videó kártyájának a neve azon megy az aero. habár újabb a leptopja de akoris 64MB videó kártya van a laptopjában úgy mint az enyémben..
2012. júl. 18. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!