Hogy tudom eltávolítani az Eset Nod 32 6-ot?
Mindennel próbálkoztam már, úgyhogy a szokásos eljárásokat ne írjátok! ( Vezérlőpult-ból, Revouninnstall, CCleaner, STB) Napok múlva lejár a próbalicensz és ezért szeretném ha tudnám. Az 4-es, és 5-ös verzióval nem volt ilyen gondom, havonta megcsináltam. Ez egy 90 naposváltozat, sajnos angol nyelvű.
A prog. törlésénél, akár mivel próbálkozom, eljut egy pontig, ahol feltesz angolul egy kérdést. Bármelyik opciót választom a végeredmény ugyan az. Vagyis visszacsinál minden a régi állapotra. Tudom hogy az lenne a legokosabb, ha leírnám hogy mi az az üzenet, de mégegyszer nem fogok bele ebbe a procedúrába, mert alig tudtam nagy nehezen újra aktivvá varázsolni.
Végülis azt kérdezném, hogy létezik-e olyan alkalmazás ami kimondottan ehhez a nod-hoz van? Már mint az eltávolítására.A válaszokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!