Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Melyik tetszik legjobban?...

Melyik tetszik legjobban? Avira, AVG vagy Avast?

Figyelt kérdés

Ingyenesre van szükségem.

Olyan kéne, ami nem lassítja irreálisan a gépem és nem riaszt tévesen sokat, csak a valós kártevőket.

(Win7, 3GB Ram, AMD-Dual 2,10GHz laptopom van)

Köszi a segítséget!

2012. júl. 5. 01:38
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Avast. Mindent megfog, az évek alatt összesen 2 vírus jutott át rajta, semmit sem fog meg a gépen, gyorsan indul és valós idejű védelemmel is rendelkezik, megnyitás/letöltés előtt megfogja a vírust úgy, hogy el sem tud indulni, ezen kívül képes zárt környezetet szimulálni, amivel még a legveszélyesebb dolgokat is biztonsággal lehet megnyitni. Sok másikat kipróbáltam az évek alatt, de amióta ezt használom, a vírus fogalmát kezdem elfelejteni. Ja, és naponta többször is frissít természetesen.
2012. júl. 5. 01:49
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

Egyet értek az 1.vel!

Csak ajánlani tudom :)

2012. júl. 5. 07:19
 3/7 anonim ***** válasza:
ha van eszed és nem töltesz ész nélkül mindent akkor nem kell és semmi bajod nem lesz!
2012. júl. 5. 07:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha az ESET tetszik, de nem akarod megvenni, akkor szívesen szolgálhatok kóddal.

Az avira nekem nagyon ellenszenves volt régen, nem tudom hogy mostanában milyen, régen csak arra volt jó, hogy láttuk hogy van. Szinte semmit nem védett.

Az Avastról sokat hallottam vegyesen, de szerintem az a legjobb a felsorolt 3 közül.

AVG-ről meg nem tudok sokat mondani.

2012. júl. 5. 09:25
 5/7 Hazardteam ***** válasza:
"Olyan kéne, ami nem lassítja irreálisan a gépem és nem riaszt tévesen sokat, csak a valós kártevőket" = Avira
2012. júl. 6. 15:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Hazardteam "jól szól".
2012. júl. 6. 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:
á nem avirának sokszor van téves riasztásai én a panda cloudot ajánlom alig terheli a gépet nem kell adatbázis frisitéseket csinálni könyen kezelhető de akkor használjad ha van állandó internet kapcsolatod
2012. júl. 11. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!