Hogyan lehet a fájlokat valamihez társítani?
Inkább ajánlok neked egy vírusirtót. [link] Töltsd le, a telepítőben a próbaidőszakot ne igényeld, csak tedd fel a sima víruskeresőt. Amikor először elindítod, megkérdezi hogy frissíted e. Válaszd az IGEN-t. Frissítés után pedig a VIZSGÁLÓ fület legördítve elindítasz egy TELJES VIZSGÁLATOT. Meg fogja kérdezni, hogy mit vizsgáljon, itt jelen esetben a C meghajtódat válaszd (gondolom azon van a rendszer). Garantálom hogy fog találni valamit, utána pedig elnavigál a rendszer megtisztításához. Kb 10-15 perc az egész, nagyon jó vírusirtó, szerintem megoldja a problémád. Keresés és irtás után resetelni ne felejts el.
Remélem tudtam segíteni! Üdv.
Persze, tudom, hogy mi okozta, le is töröltem egyből, de a virus a gépemben maradt. De a gondot megoldottam a regedit-ben. Csak most meg a vírusírtóm nem reagáll semire még csak le venni sem tudom...
Meg nagyon lassú lett a jobb egérgombom használta, van hogy 2 percet kel várni, mikor rákatintok egy fájlra jobb gombbal, pedig ennek egy i5-ös procinál és 4 GB RAM-nál nem szabadna előfordulni.
Ezért ugy döntöttem, hogy legegyszerűbb az lesz, ha újrarakom a gépem.... :s
De azért köszi a segítséget...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!