Avastal hogy tudok vírust irtani?
Figyelt kérdés
Lehet hogy a gépem vírusos, mert a gépem azt írja ki, hogy az avast elavult. De ettől még működik. És amikor bekapcsolom a gépet azt írja ki, hogy gyanús fájl, és felajánlja, hogy törlés vagy kihagyás. A gépem a kihagyást javasolja, és mindig újra kéne indítani. De ha mindig újraindítom, akkor szinte semmit se tudok csinálni az interneten, mert akkor mindig csak újra, meg újraindítanám. Ezért kéne hogy végigfuttassam az avastot, hogy kiirtsam a vírust. Van spybotom is, ami nem tudom, hogy mi, de mindegy, csak az hogy végigfuttatom, és kiirtom a vírust, de ha kikapcsolom a gépet és pl. 1,2 óra múlva , vagy másnap(már nem tudom) bekapcsolom, akkor mindig talál rajta vírust,és most valaki azt mondja hogy a spybot nem vírusirtó, ezért kéne nekem hogy az avatal hogy tudok vírust írtani. Aki tud az léccives írjon. Sürgős lenne. Előre is köszi.2009. júl. 8. 10:02
1/6 anonim válasza:
Először is a start minden programból nyisd meg az avast-ot!
A menüjében a bal felső sarokban lesz egy felfele mutató nyíl arra katt rá. És ott lesz a legfelső hogy vizsgálat indítása. Beállítod hogy milyen legyen (gyors,normál,alapos).
Vagy ugyanitt lesz az ütemezett indításkori keresés (ehhez viszont újraindítás szükséges)
2/6 anonim válasza:
Az avast egy nagy rakás FOS. Addig váltsál ameddig nem bánod meg, csak ne mondd hogy nem szóltam!
3/6 anonim válasza:
Úgy látszik,hogy divat lett szidni az avastot.
Nagyon érdekes,én évek óta nagy megelégedéssel használom,pedig nem csak a híreket szoktam olvasni.
Persze tudom,hogy sehol sincs a nagy nodharminckettőhöz.Hoppá,majdnem elfelejtettem keresztet vetni...lol
4/6 anonim válasza:
Spybot et Search kémprogramirtó, hetente egyszer (szerdán) frissiteni kell, immunizálni a gépet aztán lefutattni a keresést, ha talél valamit, irtsa le. Az Avast pedig vírusirtó. Ezekhez kell még egy nem Windows tűzfal is (Nekem ZoneAlarm Free tűzfalam volt a másik gépen). A legjobb olyant használni amelyik mindent tud, de ezek fizetősek, nem olcsók (Panda, Kaspersky, Norton, ESET Smart Seurity).
5/6 anonim válasza:
Szerintem töltsd le az eset nod32 antivírust vagy pl. az avirát. az avast nem annyira jó több parancsfájla van és lelassíthatja a géped.
6/6 anonim válasza:
kérlekszépen titeket az avast nem zavar téged, a vírust egyből karanténba teszik, de ha mégse akkor már leírták mit kell tenned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!