VirusBuster Internet Security vagy Avira Internet Security a jobb szerintetek?
Sziasztok.
A két termék között gondolkodok, csak egy bajjal az avira-hoz van kulcsom,de a virusbuster meg olyan vírusokat észlel amit sokszor megkap a gépem.
De szerintetek melyik a jobb a német gyártású avira vagy a magyar virusbuster? Én avira-t használok most eddig minden rendben van,de a ti véleményetekre is kiváncsi lennék.
Illetve kinek mi vált be?
avira...és haj de nem olyan jó? basszus...ingyenes között is legjobb,többet megfog mint a nod és avast összesen :) ráadásul nem egy erőforrászabáló...évek óta ez a legjobb kombóm: avira is+comodo firewall :)))
Yuki
Kérdező jómagam is tesztelem virusokat,av-comparativest én is gyakorta nézem,rágom át,de nézd meg itt is az avira hol van ;)
Yuki
Jó helyen van én languy99 tesztjeit szoktam youtube-n nézni és megmondom legjobb az avira suliba is ezt ajánlottam az infótanárnak ő felrakott egy ingyenes verziót és azóta sincs semmi baj a gépekkel.
Avira internet security marad szerintem előnyei szerintem nem eszi a ramot elég erős gyakori akár 2-3 óránkénti frissítés,webvédelem ha jól be van állítva avira free és comodo tűzfal is produkálhat szép eredményt nod32 ne is beszéljek róla mert káromkodnék egy 5 percest szlovákiai instabill szutyok vírust akkor észleli mikor megnyitom pff ez ép olyan sütni akarok van gáz stb csak gyufa nincs és se gyújtó se... Avira-nál maradok mellé rakok fel egy malwarebytes (Pro)-t és elég jó lesz szerintem,de további válaszokat várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!