Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Többször feltörték a dolgaimat...

Többször feltörték a dolgaimat, azonban most megvan az IP cím is, mit lehetne vele kezdeni?

Figyelt kérdés
Már kikerestem, hogy milyen városból származik és milyen internetszolgáltatóban van, de nekem ennél több kellene. Ha elmegyek a rendőrségre, de nem szeretnék feljelentést tenni, akkor tudnak segíteni nekem?

2012. jún. 19. 12:39
1 2
 11/13 legly ***** válasza:

furcsa, nekem is ezt pont tegnap írta ki, szintén gmail-en

és mielőtt mondanátok hogy biztos valahol bejelentkezve hagytam a fiókot, elmondanám hogy CSAK A SAJÁT GÉPEMEN LÉPTEM BE, ÉS LÉPEK IS KI EGYBŐL!!

a másik meg hogy a google sikeresen lokalizálta, a gyanút, s a hely, Japán, köszönöm 16 éves vagyok és és az elmúlt 16 évben nem voltam Japánba..

Legly

2012. jún. 29. 08:02
 12/13 anonim válasza:
Okoska! Ha feltörték a fiókod és a jelszót megváltoztatták, hogyan nézted meg az ip címét az embernek aki utoljára belépett?
2012. aug. 8. 23:02
 13/13 A kérdező kommentje:

Úgy bírom, hogy itt hogy tudja mindenki osztani az észt, amikor nem is tudnak semmit, csak egy tök egyszerű kérdést tett fel valaki...

Egyébként meg úgy, hogy hülye barom voltam, és a jelszavam megváltoztatásához csak annyi kellett, hogy válaszoltak a biztonsági kérdésemre, amit meggondolatlanul olyannak írtam, amit még az utolsó csöves is kitalál.

2013. jan. 3. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!