Lehet olyan hogy valaki aki nem egy háztartásban van veled vagyis nem tud hozzá nyulni a gépedhez, le tudja figyelni azt hogy mit csinálsz épp pl-iwiwezel szörfcölgetsz zenét hallgatsz vagy rákeresel valamire a neten?
Figyelt kérdés
2009. júl. 4. 22:06
2/7 anonim válasza:
Le tudja és: Megvagy!!! Tudjuk hogy: Rákerestél valamire a neten és többek között a http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag oldalt is megnézted, meg a guglin sem keveset mászkáltál, az e-mailjeidről nem is beszélve - a többit a cenzura után megkapod holnap.
3/7 A kérdező kommentje:
én ezt komolyan kérdeztem,mért kell elviccelni komoly dologról van szó és egy ismerősőm életébe is kerülhet!szóval... légyszíves aki tud segítsen
2009. júl. 4. 22:30
4/7 anonim válasza:
Ezt én is kérdeztem már mástól és azt a választ kaptam ,hogy nem lehetetlen:-(((
5/7 anonim válasza:
Vannak erre különböző progik, amik illegálisak, meg picit érteni is kell a dolgokhoz. (Nem tudok neked ilyen progit ajánlani)
6/7 anonim válasza:
Van rá pár módszer, de nem adok tippeket. Ezt a tevékenységet egyébként egy ideje bünteti a törvény. Általában nem igényel nagy hozzáértést egy átlagos felhasználó gépének megfigyelése. A tűzfal és vírusellenes programok használata csökkenti ennek veszélyét.
7/7 anonim válasza:
én az e-bayen találtam jómúltkorában egy olyan kis kütyüt, amit a billentyűzet kábelének arra a felére kell rádugni, ami a gépbe megy - észre se nagyon veszi az illető, csak ha konkrétan azt keresi
naszóval, ez a kis kütyü eltárolja az összes szöveget a memóriájában, amit te a billentyűzeten bepötyögsz, azt később a kis kém le tudja tölteni, csak vissza kell szereznie hozzá a kis filtert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!