Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Más is kapott ma, vagy egyálta...

Más is kapott ma, vagy egyáltalán ilyen üzenetet?

Figyelt kérdés

"Valaki nemrég megpróbált bejelentkezni az Ön Google Fiókjába (*******@gmail.com) egy alkalmazás használatával. A bejelentkezési kísérletet megakadályoztuk, nehogy egy fiókfeltörő legyen, aki megpróbál hozzáférést szerezni az Ön fiókjához. Kérjük, tekintse át a bejelentkezési kísérlet részleteit:

2012. június 4., hétfő 10:05:25 GMT

IP-cím: 222.139.211.193

Hely: Honan, Kína

Ha nem ismeri fel ezt a bejelentkezési kísérletet, akkor lehet, hogy valaki más próbált meg hozzáférni fiókjához. Javasoljuk, hogy azonnal jelentkezzen be a fiókjába, és állítsa vissza a jelszót. Ennek módját a [link] címen olvashatja el.

Ha ez mégis Ön volt, és szeretné, ha ez az alkalmazás hozzáférne a fiókhoz, akkor végezze el a [link] címen felsorolt problémamegoldó lépéseket.

Üdvözlettel:

A Google Fiók csapata"

Biztos ami biztos, módosítottam a jelszavam, de kicsit meglepődtem, mikor megláttam ezt...

2012. jún. 4. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:
a elmúlt 1-2 hónapban kb. 3 ilyet kaptam, az egyiket pont tegnap előtt. :D
2012. jún. 4. 12:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Mennyire kell ezeket komolyan venni?
2012. jún. 4. 12:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Korábban én is kaptam ilyet, nem tudom, hogy gmail-nél volt e. Meg egy közösségi oldalon is kaptam egyszer egy figyelmeztetést.
2012. jún. 4. 12:27
 4/4 Valor ***** válasza:
Nekem az egyik rokonom gmail-jét törték fel kínából kb 2-3 hónapja, és elvileg be is jutott, vörössel volt jelezve a gmail login logjában. :)
2012. jún. 4. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!